Eterično območje oziroma nivo

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Najvišje območje na nivoju materije. Je prav tako resnično kot naše fizično območje, le da je nad zaznavanjem fizičnih čutov in razuma. Zaznamo ga na nivojih duše. V njem so akaša zapisi vseh dosedanjih dogodkov na Zemlji (posameznikov in celotnega človeštva). To je območje, v katerem imajo Vnebovzeti Mojstri, Angeli, Elohimi in Kozmična Bitja svoja Eterična Zatočišča, Mesta Luči in Templje Luči.

Tukaj v času med utelešenji prebivajo duše, ki so že dosegle višje razvojne stopnje. To območje je osvobojeno vsega zla in iluzije, kot jih izkušajo duše na zemeljskem nivoju. Obstaja tudi tako imenovano nižje eterično območje, znano kot astralni ali psihični svet, v katerem se zadržujejo duše z nižjimi težnjami.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem