Gospodarji Karme

Duhovnost spletna trgovina Duhovnost spletna trgovina Duhovnost spletna trgovina
OGLAS

Karmični Svêt; so skupina Vnebovzetih Bitij velikih dosežkov, ki z Božjo Sodbo in Milostjo urejajo zadeve za uravnavanje karme za vsako dušo na Zemlji. Delijo Pravičnost našemu sistemu svetov. Svoj sedež imajo na Siriusu. Pred vsakim zemeljskim življenjem se srečamo z njimi, da nas pripravijo nanj in na naše šolanje v njem. Dajo nam nasvete in nas opozorijo na nevarnosti, s katerimi se bomo srečali. Po vsakem utelešenju se naša duša zopet sreča s temi Mojstri Modrosti, da pogledamo svoj napredek v tem življenju. Karmični Svet skupaj s Prisotnostjo JAZ SEM in Svetim Kristusovim Jazom posameznika odločijo, kdaj je njegova duša dostojna, da se osvobodi karmičnih bremen in kroga ponovnega fizičnega utelešanja.


Gospodarji Karme služijo na Sedmerih Žarkih in sicer: • Veliki Božanski Usmerjevalec (1. Žarek – Modri) • Boginja Svobode (2. Žarek – Rumeni) • Nada (3. Žarek – Rožnati) • Elohim Kiklopej (4. Žarek – Beli) • Boginja Resnice Pallas Athena (5. Žarek – Zeleni) • Boginja Pravičnosti Portia (6. Žarek – Škrlatno-Zlati) • Boginja Usmiljenje Kuan Yin (7. Žarek – Vijolični).

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
10
JULIJ
Začetni seminar ThetaHealing z Edito Tomič
Na vikend tečaju ThetaHealinga boste v uvodu spoznali zgodbo ustanoviteljice in osnove ThetaHealinga. Povezali se boste s Kreatorjem vsega in dobili vpogled v svoje telo. In najbolj pomembno: naučili se boste samozdravljenja in skupinskega zdravljenja.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem