Gospodarji Plamena z Venere Kumáre

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

 Ime Kumára je naziv, ki predstavlja določeno Moč oziroma dejavnost v Duhovnem Vodstvu Kozmosa. Dejavnost oziroma služenje Kumár poteka pod upravo Siriusa in Velikega Središčnega Sonca. Sedem Kumár oziroma Gospodarjev Plamena z Venere je sedem Bratov, ki so po svoji svobodni volji in brezmejni Ljubezni prvi ponudili Pomoč in Zaščito zemeljskim otrokom v najbolj kritičnem obdobju njihovega razvoja na Zemlji pred približno štirimi milijoni let in pol.

Svoje Plamene z Venere so vsidrali v samo zgradbo naših bitij na vsakem nivoju. Prišli so na Zemljo pod vodstvom Sanat Kumáre, vladarja Venere. Znani so tudi kot sedem Sinov Brahme. Njihova imena so: Sanatka, Sa Ananda, Sa Na Tana, Sujata, Kapila, Sa Na in Sanat.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem