Korenska rasa (angl. root race)

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Izvorna rasa; evolucija; skupina duš oziroma Življenjskih tokov, ki se v določenem zemeljskem obdobju utelešajo skupaj in imajo edinstven skupni arhetipski vzorec, Božanski načrt in skupno misijo. Ezoterična tradicija govori o sedmih osnovnih skupinah duš na Zemlji. Vsaka od njih pripada enemu Božanskemu Žarku in utelešala naj bi se približno 14.000 let. Prve tri korenske rase so to tudi uresničile. Živele so v čistosti in nedolžnosti v prvih treh Zlatih Dobah na Zemlji, preden se je zgodil padec človeka.

S poslušnostjo Kozmičnim Zakonom in s popolnim poistovetenjem s svojim Resničnim Jazom so si te tri korenske rase pridobile večno Svobodo in se dvignile z Zemlje, dosegle so svoje Vnebovzetje. V času četrte korenske rase se je na celini Lemurija zgodil alegorični padec človeka pod vplivom padlih angelov. Duše iz četrte, pete in šeste korenske rase se utelešajo na Zemlji v današnjem času. Sedmi korenski rasi je določeno, da se utelesi v Vodnarjevi dobi najprej v Južni Ameriki. (glej: Manu).

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem