Išči
Generic filters

Kozmična Bitja

(1) Vnebovzeti Mojstri, ki so dosegli Kozmično Zavest in utelešajo Luč / Energijo / Zavest velikega števila planetov, sonc, osončij, galaksij … (2) Božja Bitja, ki se niso nikoli spustila s Kristusovega nivoja, se niso nikoli fizično utelesila, zapletla v karmo, temveč ohranjajo kozmično ravnotežje za vrnitev duš s fizičnega nivoja v Brezmadežna Območja.

• Helios in Vesta – Sončna Logosa, Bog in Boginja našega sonca. Sta vrhovni Bitji našega osončja, Božja starša vseh Življenjskih tokov v njem. Duhovno in fizično razsvetljujeta vse planete našega osončja in živa bitja na njih.

• Meru – Bog in Boginja Meru sta Kozmični Bitji, ki nam pomagata vzpostaviti stik s svojim Svetim Kristusovim Jazom in uporabiti Božanski Um. V svojem Templju Razsvetljenja nad Andskim gorovjem osredotočata Zlati Plamen Razsvetljenja Kozmičnega Kristusa in Žarišče Ženskega Žarka Boga (Materin Plamen) za Zemljo. Sta pokrovitelja izobraževalnih programov za Razsvetlitev človeštva, še posebej mladine. Sta Zakonodajalca (Manuja), ki utelešata Kristusovo Podobo za pripadnike šeste korenske rase na Zemlji. (glej: Manu)

• Omri-Tas – Vladar Vijoličnega Planeta, katerega prebivalci razvijajo Mojstrstvo v uporabi Vijoličnega Plamena že eone dolgo in te Moči pošiljajo Zemlji in mnogim drugim planetom, ki potrebujejo pomoč. Omri-Tas ima zbrano izredno močno dejavnost Vijoličnega Plamena v svoji auri, ki je veliko večja od samega planeta Zemlje. Ponudil nam je, da če izvajamo Odredbe Vijoličnega Plamena neprekinjeno vsaj 15 minut ali več, lahko vsakič pokličemo, da okrepi njihovo dejavno moč za desetkrat.

Sanat Kumára – vladar Venere; Veliki Kozmični Učitelj Kristusove Zavesti; eden od Sedmih Gospodarjev Plamena z Venere. Njegovo ime pomeni Večno Mlad. Začetnik linije Bud in Kristusovih Mojstrov na Zemlji. Do leta 1956 je služil kot Planetarni Logos Zemlje, nato je to mesto predal svojemu učencu Gautami, sam pa se je vrnil na Venero, od koder še vedno pomaga Zemlji.

• Veliki Božanski Usmerjevalec – Vnebovzeti Mojster, ki je dosegel Kozmično Zavest, ki ga usposablja, da uteleša Plamen Božanske Usmeritve in da mu je znan Božanski načrt za vsakogar na Zemlji ter za mnoge svetove. Je eden od usmerjevalcev Žarkov Kozmične Luči na Zemljo za njeno Zaščito in Razsvetljenje. Je Učitelj Saint Germaina in mnogih drugih Vnebovzetih Mojstrov.

• Viktory – Kozmični Mojster z Venere, katerega predanost Plamenu Zmage ga je usposobila, da že stotine tisočletij v vsem, kar dela, dosega le Zmago Luči. Na pobudo Mojstrov Saint Germaina in Lanta je v tridesetih letih prejšnjega stoletja prišel z dvanajstimi Kozmičnimi Mojstri ter Legijami Angelov in Vnebovzetih Bitij z Venere na pomoč Zemlji pri njenih zadnjih korakih vstopa v Zlato Dobo.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
Tvoj komentar
Komentar
Ime
Email
Deli to s prijateljem