Kozmična Luč

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

 Dejavnost Zakona Življenja za Zemljo, ki Jo skupina Velikih in Mogočnih Mojstrov iz Velikega Središčnega Sonca prostovoljno, zavestno usmerja na Zemljo; je dejansko Izžarevanje iz Njihovih Življenjskih Tokov. Vsebuje vse lastnosti Popolnosti. Ko pride v atmosfero Zemlje, jo vsrkamo, dihamo. Ko ta Sveti Ogenj vstopi v naš um, v miselni in čustveni svet, pripomore k Razsvetljenju naše zavesti. Nikoli do zdaj Kozmični Zakon ni dopustil sprostitve te Kozmične Luči oziroma Svetlobne Snovi v nižjo atmosfero Zemlje, ker se s tem energetizira vse v njej.

Človeštvu v preteklosti zaradi njegovih nakopičenih uničevalnosti ni bilo dopuščeno prejeti Kozmične Svetlobne Energije tako, kot jo lahko danes s svojim Klicem zanjo. Kozmična Luč se po svoji dejavnosti razlikuje od Velike Univerzalne Svetlobe, ki izpolnjuje ves prostor.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem