Manu (sanskrt: praoče ali zakonodajalec)

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Manu uteleša podobo Kristusa Življenjskim tokovom korenske rase (evolucije), za katero je odgovoren; je Božanski Zakonodajalec, ki pripravi Božanski načrt za celotno evolucijo duš, ki se bodo v določenem obdobju utelešale na Zemlji.

To pomeni, da zanje ohranja njihov prvinski, arhetipski vzorec. Manuji in njihove Božanske dopolnjevalke predstavljajo Boga Očeta-Matero dušam korenskih ras, katerih pokrovitelji so. Vsak pripadnik te rase je njun potomec.

Na Zemlji se zdaj utelešajo duše zadnjih treh korenskih ras (evolucij), ki so: • četrta korenska rasa (duše iz Lemurije pod pokroviteljstvom svojega Manuja Boga Himalaye) • peta korenska rasa (duše iz Atlantide pod pokroviteljstvom Vaivasvate Manuja) • in šesta korenska rasa (duše današnje Zemlje pod pokroviteljstvom Boga Meruja) • Sedma korenska rasa se bo pod vodstvom svojega Manuja Velikega Božanskega Usmerjevalca utelesila v Novi Dobi najprej v Južni Ameriki.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem