Nadangeli

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

Poveljniki Angelskih Legij. Bili so naši prvi Učitelji na Zemlji in prvi Gospodarji Žarkov za Zemljo. Ljudem prinašajo Božja sporočila. Omenjajo se v Razodetju 8:2 kot sedem Angelov, ki stojijo pred Bogom. So mogočna Kozmična Bitja, ki poosebljajo Božanske lastnosti, s katerimi služijo človeštvu. Od Angelov so najbolj znani in najbolj dejavni med ljudmi. Šli so skozi določene Iniciacije, s katerimi so se usposobili za služenje zemeljskim evolucijam. Skupaj z Arhejami (svojimi Plameni Dvojčki) utelešajo moško-ženski vidik Boga na Sedmih Žarkih. Pomagajo nam doseči Mojstrstvo Sedmih Žarkov. Molitve k njim vedno prinesejo Božansko pomoč. Predstavljajte si Moč Nadangelov, ki so milijone let samo potrjevali

Resničnost Boga in v svojih Bitjih širili Duhovno Luč. Sedmeri Nadangeli so: • Mihael (upravlja 1. Žarek – Modri)
• Jofiel (2. Žarek – Rumeni)
• Čamuel (3. Žarek – Rožnati)
• Gabriel (4. Žarek – Beli)
• Rafael (5. Žarek – Zeleni)
• Uriel (6. Žarek – Škrlatni-Zlati)
• in Zadkiel (7. Žarek – Vijolični).

• Gabriel – je Nadangel Belega Žarka Vnebovzetja in Čistosti. Znan je kot Angel Oznanjenja (ker je Mariji oznanil, da bo rodila Kristusa), Angel Vstajenja (ker je odvalil kamen z Jezusovega groba) in Angel Rojstva (ker poučuje prihajajočo dušo, v času ko je še v maternici). Pomaga nam doseči Harmonijo, nas polni s čisto Belo Svetlobo, nam pomaga ohranjati red, disciplino in čistost ter doseči Vnebovzetje.

• Marija – Jezusova mati; Kraljica Angelov; Plamen Dvojček Nadangela Rafaela, s katerim sta nosilca Plamena Zdravljenja za vse duše. Čeprav je Marija Angel, se je fizično utelesila na Zemljo (ker se je odzvala na Božji Klic za to) in rodila Kristusa (kot Jezusova mati). Za to se je pripravljala v svojih utelešenjih vse od prvih dni Atlantide. Ko je izpolnila svojo Božansko nalogo, se je skozi Vnebovzetje spet dvignila v Božje Srce oziroma se je spet vrnila v Kraljestvo Angelov. Je ena od predstavnic Materinstva Boga.

• Mihael – Vodja Nadangelov in Angelskega Kraljestva. Njegovo ime pomeni ‘Tisti, ki je kot Bog’. S svojimi Legijami Angelov Modre Strele in Meča Modrega Plamena varuje vse Božje otroke na Zemlji (fizično in duhovno) ter jih osvobaja iz ujetništva v mrežah astralnih sil. Pomaga nam ohranjati vero oziroma se osvoboditi strahov in dvomov. Židovska legenda potrjuje, da je Mihael Angel, ki se je prikazal Mojzesu v gorečem grmu (2Mz 3:2).

• Zadkiel – Nadangel Sedmega tj. Vijoličnega Žarka imenovan tudi Nadangel Invokacije. Skupaj s svojim Plamenom Dvojčkom Sveto Ametist utelešata duh Vijoličnega Plamena in Vodnarjeve dobe. Iz svojih Vzročnih Teles sproščata Plamen Svobode, Radosti, Odpuščanja, Očiščenja, Preobrazbe. Človeštvo prežemata z željo in Močjo za svojo Osvoboditev od samoustvarjenih negativnosti in omejitev. Pomagata nam očistiti karmo in prinesti novo svežino v svoja življenja.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem