Novi Jeruzalem – Štirivogelno Mesto

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

Arhetip Zlate Dobe; Eterično Mesto Luči, ki na Eteričnem nivoju (v Nebeškem Svetu) že obstaja in čaka, da je spuščeno v fizični izraz na Zemljo. Apostol Janez v Razodetju pravi: ‘Videl sem tudi Sveto Mesto, Novi Jeruzalem, ko je prihajal z Neba od Boga …’ (Raz 21:2). Z namenom izpolnitve te vizije nam je Jezus dal molitev: ‘Pridi k nam Tvoje Kraljestvo, kakor v Nebesih, tako na Zemlji.’ Dvanajst vrat tega Mesta so vrata Kristusove Zavesti, ki označujejo linije in stopnje Iniciacij, ki jih je pripravil za svoje učence. To so vrata k dvanajstim Vrlinam Kristusove Zavesti (ki so izžarevanje Univerzalnega Kristusa), ki jih ohranja dvanajst Sončnih Hierarhij za dobrobit vseh, ki so se izpolnili z vseprečiščujočo ognjeno Ljubeznijo Duha; vseh, ki bodo stopili skozi vrata s hvaležnostjo in čaščenjem. (Raz 21:9–27) (glej: Drevo Življenja).

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem