Odrejanje

Osho knjiga o ženski Osho knjiga o ženski Osho knjiga o ženski
OGLAS

Je uporaba Moči Izgovorjene Besede z odpošiljanjem oziroma izgovarjanjem Odredb/molitev za Božje udejanjanje želenih ciljev v skladu z Božjo Voljo. Je izredno močan način usmerjanja Božje Svetlobe za udejanjanje stvari v fizičnem svetu. Za to je potrebno, da smo povsem harmonični. V ta namen se pred odrejanjem umirimo. Pomagamo si z nekaj globokimi, zavestnimi, počasnimi izdihi in vdihi. Pri tem se povežemo s Kristusom in Bogom v sebi.

Odredbe začnemo izgovarjati počasi, razločno, umirjeno, da v celoti razumemo njihov pomen. Večji učinek dosežemo, če jih izgovarjamo na glas. Pomembno je, da jih izgovarjamo z vso Ljubeznijo, s predanostjo in z občutkom. Predstavljajmo si, da jih skozi naše srce izgovarja naš Višji Jaz. Osredotočimo se na ritem izgovarjanja in sčasoma se začne izgovarjanje spontano pospeševati. Vsako Odredbo ponovimo večkrat (vsaj trikrat).

Ko nam določene Odredbe postanejo blizu in jih znamo na pamet, lahko zapremo oči in v sebi gledamo delovanje tega, kar kličemo z njimi. Vsako besedo si stabilno predstavljamo v svojem umu in jo občutimo v svojem srcu. Resnični Učenec Luči naj uporablja Odredbe vsak dan – odločno in z močnim občutenjem njihovih vsebin, da se hitro izpolnijo.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem