Padli angeli

Tisti, ki so sledili prvemu padlemu angelu Luciferju v velikem uporu proti Bogu in katerih zavest se je zato degradirala na nižjo stopnjo vibracije. Zaradi neposlušnosti Bogu in Kristusu so bili vrženi iz Nebes na Zemljo. To so naredili Nadangel Mihael in njegove Legije Angelov (Raz 12:7–9). Znani so kot padli, luciferijanci, satanisti, kače …


Lucifer (latinsko: nosilec Luči) – antikrist; hudič. Dosegel je nivo Nadangela, a je zaradi svojega ponosa, povzpetništva in želje biti nad Bogom ter Njegovimi otroki padel iz Nebes. Leta 1975 je šel skozi proces sojenja pred sodiščem Svetega Ognja na Siriusu. Njegove padle angele, ki še vedno želijo doseči svojo vladavino, ter njihove stvaritve (razne entitete) pa Nadangel Mihael in njegovi Angeli Modre Strele vsakodnevno zgrabijo, zvežejo in prav tako odvedejo pred sodišče Svetega Ognja in v Šole Luči Vnebovzetih Mojstrov.

Satan (grško: nasprotnik, sovražnik) – namestnik padlega angela Luciferja. Pred svojim padcem ni nikoli dosegel stopnje Nadangela. Leta 1982 je bil sojen pred sodiščem Svetega Ognja. Preostale sile teme vedo, da so že poražene, a se z vsemi svojimi preostalimi močmi bojujejo kot ranjena zver za dosego svojih propadlih ciljev.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here