Padli angeli

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Tisti, ki so sledili prvemu padlemu angelu Luciferju v velikem uporu proti Bogu in katerih zavest se je zato degradirala na nižjo stopnjo vibracije. Zaradi neposlušnosti Bogu in Kristusu so bili vrženi iz Nebes na Zemljo. To so naredili Nadangel Mihael in njegove Legije Angelov (Raz 12:7–9). Znani so kot padli, luciferijanci, satanisti, kače …


Lucifer (latinsko: nosilec Luči) – antikrist; hudič. Dosegel je nivo Nadangela, a je zaradi svojega ponosa, povzpetništva in želje biti nad Bogom ter Njegovimi otroki padel iz Nebes. Leta 1975 je šel skozi proces sojenja pred sodiščem Svetega Ognja na Siriusu. Njegove padle angele, ki še vedno želijo doseči svojo vladavino, ter njihove stvaritve (razne entitete) pa Nadangel Mihael in njegovi Angeli Modre Strele vsakodnevno zgrabijo, zvežejo in prav tako odvedejo pred sodišče Svetega Ognja in v Šole Luči Vnebovzetih Mojstrov.

Satan (grško: nasprotnik, sovražnik) – namestnik padlega angela Luciferja. Pred svojim padcem ni nikoli dosegel stopnje Nadangela. Leta 1982 je bil sojen pred sodiščem Svetega Ognja. Preostale sile teme vedo, da so že poražene, a se z vsemi svojimi preostalimi močmi bojujejo kot ranjena zver za dosego svojih propadlih ciljev.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem