Plamena Dvojčka (angl. Twin Flame)

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

Božanski dopolnjujoči par; Žarka Dvojčka; duši dvojčici; komplementa. Oče-Mati Bog je Bitje, ki ima moško in žensko naravo. Svoje energije v popolnem ravnovesju izraža skozi Duha in Materijo. O stvarjenju Žarkov Dvojčkov po podobi Boga Očeta-Matere je rečeno: ‘In Bog je ustvaril človeka po Svoji podobi, po Božji podobi ga je ustvaril, moža in ženo ju je ustvaril.’ (1Mz 1:27) S svojim Plamenom Dvojčkom imamo isti vzorec identitete.

Naš Plamen Dvojček je naš drugi jaz. Plamena Dvojčka sta bila ustvarjena skupaj. Delita si isto usodo. Izšla sta iz istega Belega Ognjenega Ovala Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, nato ločena v dve bitji – eno z moško in drugo z žensko naravo. Čeprav sta preživela nekatera življenja skupaj, nekatera narazen, je njuna vez večna. Ko se vsak od njiju zopet združi s svojim Višjim Jazom (t. j. doseže Vnebovzetje), zopet prideta skupaj za vekomaj. Vendar ni vsak človek, s katerim imamo čudovito in izpolnjujočo ljubezen, naš Plamen Dvojček.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem