Sončne Hierarhije

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

Obstaja dvanajst Sončnih Hierarhij, ki so dvanajst mandal Kozmičnih Bitij, ki utelešajo in ohranjajo dvanajst Vrlin Božje Zavesti za celotno naše vesolje. Poimenovane so po dvanajstih zodiakalnih znamenjih, ker skozi ta ozvezdja izžarevajo frekvence teh Vrlin na Zemljo. Štiriindvajset Starešin na Sodišču Svetega Ognja na Siriusu so predstavniki Sončnih Hierarhij za naš del galaksije. Te Starešine imajo postavljenih dvanajst Vnebovzetih Mojstrov, ki Jih predstavljajo na Zemlji in pomagajo človeštvu premagati nebožansko in doseči dvanajst Božjih Vrlin. (glej: Drevo Življenja).

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem