Steber Luči

 je iz Svetlobne Snovi čistih elektronov iz Velikega Središčnega Sonca. Prvi korak na Duhovni Poti je, da zapovemo tej Elektronski Snovi, da nas obda in naredi neranljive za vse, kar ne prihaja iz Izvora 

Luči. Naredimo to zjutraj, takoj ko se zbudimo (še preden vstanemo ali karkoli rečemo), zvečer, tik preden zaspimo, in enkrat ali večkrat čez dan, ko imamo priložnost za to. Ko tekom dneva vzpostavljamo svoj Steber Luči, stojimo pokonci in za nekaj trenutkov pozabimo na vse zunanje. Naj nas pri tem nihče ne moti. Svojo pozornost usmerimo k Božji Prisotnosti v svojem srcu in malo nad seboj ter trikrat z občutkom izgovorimo Odredbo:

 

Okoli sebe vzpostavim Steber Luči,

 

ki me ohrani nevidnega, nepremagljivega in neranljivega

 

za vse, kar ni od Boga.

 

Predstavljamo si, kako se iz naše Prisotnosti JAZ SEM spušča k nam Svetlobna Snov elektronov ter se kot Vrelec Luči vsidra okoli nas v obliki približno en meter širokega sijočega Belega Stebra, ki sega približno 30 cm pod naša stopala in 30 cm nad našo glavo. Ob tem občutimo globoko Ljubezen do Luči, sicer vse skupaj ostane le na mentalnem nivoju in Zaščita se ne vzpostavi. Če si predstavljamo, da je naš Steber nepremagljiv, tako tudi deluje. Če podvomimo v njegovo Moč, enostavno izgine, ker smo mu sami tako ukazali s svojim nezaupanjem. Občutimo, kako Božja Moč prežarja našo dušo in telo. Ta Steber ima Moč, da nas naredi nevidne, če je treba, in nas obvaruje pred kakršnimikoli nesrečami ali neskladji. Iz njega je ves čas žari čista Energija, ki pozitivno vpliva na naše okolje. Steber Luči vzpostavimo z vizualizacijo, občutkom in Odredbo. Vzpostavimo ga lahko tudi okoli svojih ljubljenih (še posebej otrok), bližnjih, okoli avtomobila (ko smo na poti), doma … V Stebru Luči si predstavljamo še Vijolični Plamen za preobrazbo vsega nebožanskega v našem bitju in svetu. (glej: Razlaga sheme vaše Božanske Prisotnosti).

 

Prispeval : www.jazsem.net

 

« Back to Glossary Index

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: