Smo v fazi močnega duhovnega prebujanja

Smo v fazi močnega duhovnega prebujanja

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Če se lahko odprete energijam, boste morda prejeli nekaj novih duhovnih spoznanj in razumevanj. Morda boste celo ugotovili, da je povezovanje z vašimi duhovnimi vodniki in angeli lažje. Morda vas nova znanja in informacije sprva prestrašijo, v drugem koraku pa vas bodo osvobodila, da boste lahko šli naprej.

K tej energiji duhovnega prebujanja pomaga tudi zvezda Arkturus, ki bo prav danes, v času te nove lune zelo aktivna. Arkturus je svetel začetek našega sončnega sistema, za katerega verjamejo, da je dom napredne rase, znane kot Arkturjanci, bitja modre svetlobe, ki nosijo najčudovitejšo, v srce osredotočeno energijo. So čisti in njihova prisotnost je zelo zdravilna.

Energija, osredotočena na srce, ki jo nosijo, nas lahko opominja, da se osredotočimo na Ljubezen, da smo prijazni do sebe, drug do drugega in delamo predvsem na odpuščanju.

Kako lahko svoje zavedanje premaknete na mesto, osredotočeno na srce, kjer lahko vidite in čutite samo ljubezen? Način, kako lahko usmerite to energijo, je skozi ustvarjalne projekte, zlasti tiste, ki od vas zahtevajo, da nekaj naredite z rokami. Torej… »Kako lahko vaše roke ustvarijo nekaj, kar hrani in pomirja vašo dušo?«

Ja na glavo je… vse in še več. Oktobrska nova luna je močna, zato bodite nežni do sebe in ne pozabite, da najtemnejše noči pogosto vodijo v svetlejša jutra.

Danes je čas, ko je zelo dobro, da naredite jogo, kakšno meditacijo in s tem nastavite svoj kompas…

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem