Sončev mrk in poletni Solsticij: Velik preporod in portal v novo dimenzijo

Sončev mrk in poletni Solsticij: Velik preporod in portal v novo dimenzijo

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Danes, 21. junija 2020 ob 8:41 uri je Sončev mrk. To je izjemno močan mrk, eden najpomembnejših v tem letu. Sončni mrk bo tako blizu, da bo od Sonca prinesel velik preporod in odprl portal v povsem novo dimenzijo. Prebuja se nova zora in ta mrk sproži energijo. Energija okoli tega mrka bo zelo usmerjena na čutenje, na »nov svet« in verjetno bo posajeno seme, ki bo pomagalo začeti postopek Novega. Prinaša energijo prihodnosti v sedanjost.

Poletni Solsticij je čas ko se odpira kozmični portal, odpirajo se Rafaelova vrata, ki na zemljo sidrajo žarke zdravljenja in prinašajo fazo zdravljenja. Čas je namenjen, da ozdravite telo, odnose, srce in svoje misli…

Kaj naredite danes?

Naredite manifestacijo in izkoristite to izjemno energijo ki jo prinaša sončev mrk, otvoritev portala ob Solsticiju in ozdravite svoje.

Torej, PIŠITE… MANIFESTIRAJTE…

 • vzemite list papirja in pisalo
 • pišite ročno – saj dajete svojo energijo v željeno
 • napišite vse, kar si želite, kot da je to že v vašem življenju
 • na način, “hvala za… in kaj želite”
 • pišite v sedanjiku, kot da vse kar želite že imate
 • ne omejujte se!
 • odprite srce
 • poudarek bo na družini, odnosih, razrešitvi česa v povezavi z družino – dediščina, zapuščina, skupna lastnina, ustvarjanje družine ali nov dom
 • na koncu glasno preberite
 • zažgite in vrzite v vodo

in dovolite, da se zgodi… spustite in sprejmite

Kaj vse še prinaša Sončev mrk

Počasi se bližamo sredini poletne triade mrkov, ki jo je v začetku junija odprl Lunin mrk v Strelcu in aktiviral novo karmično os Dvojčka – Strelec. Severni in južni lunin vozel sta točki karmičnega povračila. Južni vozel govori o dediščini preteklosti, severni pa je projekt sedanjosti, ki izhaja iz nepotešenih želja in neopravljenih nalog iz prejšnjih življenj.

Mrki so prinašalci sprememb in vsekakor bo največji izziv zdaj prav komunikacija, trgovanje, prodaja, učenje in poučevanje.

Januarski lunin mrk, je prinesel zaradi izjemne konjunkcije Pluton – Saturn, močno transformacijo v sami strukturi odnosov in poslovanja. To je sprožilo dinamiko, če nekaj v vašem življenju ni stalo na trdnih temeljih, so se vam tla lahko v prvi polovici leta dobesedno zrušila! Pod drobnogledom je bila dinamika doma in vašega poslovanja.
Glavna dinamika, ki jo odpira poletna triada mrkov bo iskanje ravnovesja med razumom (darma – Dvojčka) in umom (karma – Strelec).

Prvi v triadi mrkov, junijski lunin mrk, je na plan prinesel dilemo v odnosih: ljubim – sovražim… veliko je bilo odločitev, ki so vam ali pa vam bodo lahko povsem spremenile pot vaše usode v privatnem življenju.

Drugi, sončev mrk, ki je danes, na poletni solsticij, vam bo pokazal pot do tega kar si želite zase in dokončno postavil piko na i, kakšno družino želite imeti.

Tretji lunin mrk, ki bo v prvem tednu meseca julija, pa bo razjasnil vaše vprašanje statusa in proces bo zaključen.

Odkrivali boste, kaj je resnično tisto kar v odnosih hočete.

Ogenj, na že tako razbeljeno žerjavico na partnerskem področju, bo v tem mrčnem obdobju potencirala še retrogradna Venera in pa ostalih 4 planetov, ki bodo v retrogradnem položaju. Preteklost je tista, ki jo retrogradni planeti prinesejo znova na plan. Spomnijo vas na to, kar ste nekoč bili, kaj se vam je zgodilo, kakšne lekcije ste doživeli, spoznali in… to je nekaj, kar morate izkusiti še enkrat. Ker lekcije niso bile zaključene, imate zdaj popravni izpit.

Retrogradna Venera v Dvojčku vas sili, da se zjasnite v odnosu, kje in s kom boste, morda se obotavljate, ker še sam ne veste kako in kdaj ste se znašli v trikotniku, a čas je, da izstopite iz te igre, kajti iz nje ne boste odšli kot zmagovalec.

Retrogradni Saturn v Vodnarju vam pomaga ugotoviti izvedljive načine za reševanje vaše fizične resničnosti. Hočeš, nočeš, moraš! Zdaj morate okoli svojih vizij zgraditi praktično mejo resničnosti, da se niste morda izgubili v lastnih iluzijah. Kako je s tem zdaj? Ste gradili in zgradili ali ste se izgubili v svoji lastni iluziji?

Retrogradni Pluton v Kozorogu odkriva tudi miselne strukture in čustvena stanja, ki se kot izziv postavljajo na vaši poti. Pluton in Saturn sta kot dve težki uteži. Skupaj sodelujeta pri ustvarjanju resnih sprememb. Lahko se počutite dobesedno »moteni in težavni«, ko se soočate z deli sebe, kar vas vozi izven vaše cone udobja. Ampak vedite, samo tako se lahko zgodi resna preobrazba. Kajti veste, da tako kot je v vašem življenju bilo, ne bo več nikoli. Zdaj morate resno pogledati, kaj bi bilo dobro spremeniti v vašem osebnem in kolektivnem življenju. Še vedno velja: Vaša lekcija je… Poskrbeti zase!

Velik izziv retrogradnega Jupitra v Kozorogu je strah pred neuspehom. S to temo se lahko kar veliko srečujete, v smislu, da morate za svoj uspeh garati. Zdaj je čas, da se soočite in se s težavami, ki vam stojijo na poti do uspeha soočite. Prinaša vam možnosti, zgrajene na podlagi temeljev preteklih lekcij in izkušenj, tudi dobra priložnost, da izboljšate svojo prehrano ali začnete z delom na sebi. Pravzaprav je Jupiter najbolj ugoden v svoji retrogradni fazi za diete, zato res izkoristite ta vpliv in v tem času očistite telo in posledično izgubite še kakšen kilogram. V tem obdobju bi vam uspelo pridobiti velike stvari, včasih zelo nepričakovano. Zaupajte pa, da se bodo rešile, ko bo pravi čas za to. Vsekakor vas bo izzval, da se ozrete na teme, ki so bile v decembru 2019 močno v ospredju, tako da se bodo ponovno v ospredje zbujale teme, zlasti okoli vaših financ.

Razstrupite telo in svoje misli… in s tem opolnomočite svoj imunski sistem.

Kot peti se je v znamenju Raka obrnil v retrogradno gibanje še planet komunikacije in povezovanja, Merkur, kjer bo vse do 12. julija. Pomirjujoča ljubezen in samogovori bosta tema te retrogradnosti. Veliko bo dinamike okoli komunikacije z domačimi in najbližjimi družinskimi člani, kjer najverjetneje ne boste slišani, upoštevani ali pa besede ne bodo padle na plodna tla. Vsekakor izrazite se, kako se počutite, čeprav boste imeli prav s tem največ dela, kako se počutite in kaj čutite.

Največ dinamike bo pri: Kako se odločate za pogovor s samim seboj? Kakšne sodbe ali pričakovanja postavljate sami sebi, ki vas potem težijo?

Besede bodo v tem obdobju imele večjo težo, saj bodo nosile več pomena. To pomeni, da boste zlahka zamerili, a zlahka bi se lahko zdravili in se pomirili v odnosih ali sami s sabo. Branje in učenje od drugih vam lahko prinese tudi globlje vpoglede, ki vam pomagajo da se prebudite na intuitivni ravni. To bo zelo občutljivo obdobje, pa vendar ga lahko uporabite v svojo korist z izbiro besed in misli, ob katerih se počutite dobro.

21. junija 2020 je Sončev mrk in poletni Solsticij

Solsticij prinaša začetek sezone Raka in Sončev mrk. To bo izjemno močan mrk, eden najpomembnejših v tem letu. Sončni mrk bo tako blizu, da bo od Sonca prinesel velik preporod in odprl portal v povsem novo dimenzijo. Prebuja se nova zora in ta mrk sproži energijo.

Energija okoli tega mrka bo zelo usmerjena na čutenje, na »nov svet« in verjetno bo posajeno seme, ki bo pomagalo začeti postopek Novega.

Ta mrk je povezan tudi z mrkom, ki smo ga imeli januarja 2020, kar pomeni, da bo zaključil dinamiko, ki se je odprla v tistem času.

Solsticij prinaša začetek sezone Raka in Sončev mrk. To bo izjemno močan mrk, eden najpomembnejših v tem letu. Sončni mrk bo tako blizu, da bo od Sonca prinesel velik preporod in odprl portal v povsem novo dimenzijo. Prebuja se nova zora in ta mrk sproži energijo. Energija okoli tega mrka bo zelo usmerjena na čutenje, na »nov svet« in verjetno bo posajeno seme, ki bo pomagalo začeti postopek Novega.

Ta mrk je povezan tudi z mrkom, ki smo ga imeli januarja 2020, takrat se je pokazala rana, ki jo nosite v povezavi z družino, ta bo zdaj dobila svoj epilog. Pa obnovimo zakaj…

Lunin mrk, ki je bil 10. januarja 2020, je bil tudi v znamenju Raka, na 20 stopinji. Ta je prinesel pretekle stvari v sedanjost. Osrednja tema tega mrka pa je bila komunikacija. Tudi zdaj imamo Merkurja v Raku, in v retrogradnem znamenju, kar pomen, da boste morali skomunicirati nekaj za »nazaj«. Takrat je bila konjunkcija Sonca in Merkurja ter avtoritarnega Saturna in diktatorskega vpliva Plutona imela pridih hladne, neusmiljene in nasprotujoče sile, ki je sporočila naredila celo brutalna. Januarski Lunin mrk je bil čustveno zelo zahteven, ker je bila Luna tako močno aspektirana. Tema, ki jo je odprl je bila »tiranija in zatiranje«. Na osebni ravni so misli in besede postale hladne, preračunane in neusmiljene. Občutki so bili v ozadju, v ospredju pa so bili nasilneži, ki so se razkazovali skozi posmeh, žaljenje in hvalisanje. Se spomnite, političnega aspekta, ki je bil takrat prisoten?

Na svetovni so vlade in celo večnacionalne organizacije zmanjšale svobodo govora in neodvisnost medijev. Javnost, ki jo zastopa Luna, je bila predmet laži in propagande. Celo svoboda gibanja in svoboda združevanja bosta ogrožena, saj se vladarjem in državi poveča njihov položaj. Človekove pravice so takrat bile izgubljene v imenu nacionalne varnosti. No vpliv mrka ima domeno 6-ih mesecev… in to je zdaj, tako da lahko za nazaj naredite vpogled v sliko na družbeni ravni, kot pri sebi, kaj se je takrat dogajajo v vašem privatnem življenju. Januarski mrk je favoriziral močne in bogate. Vam je zdaj jasno, kaj je agenda ozadja vsega kar je sledilo globalno potem?

Junijski Sončev mrk bo viden kot »ognjeni obroč«.

Središčna pot tako imenovanega kolobarjastega mrka prečka dele Afriške celine, med drugim Srednjeafriško republiko, Kongo in Etiopijo; jug Pakistana in severno Indijo; ter Kitajsko. Delni mrk bo viden tisoče kilometrov vstran središčne poti. Slovenijo bo tudi delni mrk zgrešil, a le za malo, saj se bo Luna dotaknila Sonca na jugu Raba, severneje pa ne. Pa še to povem… na jugu Raba ne bo nobenega spektakla; za boljši pogled je treba iti južneje. Za Oman in Indijo bo to drugi kolobarjasti mrk v zadnjem letu; nazadnje se je mrk tam zgodil pred 6 meseci, decembra 2019.

Prazna luna, ki bo danes, je torej sončni mrk. Ko že veste, so mrki prinašalci sprememb in sončev mrk prinese v ospredje prihodnost, ki jo lahko sidrate v sedanjosti.

Zato si vzemite čas, da začnete s pisanjem kaj želite sidrati za svojo prihodnost, pišite o svojih željah, namerah, kot da so že v vašem življenju na način, da se zahvaljujete. »Hvala za… in opišite željeno stanje, v sedanjiku, kot da to že imate… «

Glavni vpliv junijskega sončnega mrka prihaja v povezavi s planetom Saturnom, ki povzroča neravnovesje med osebno svobodo in odgovornostjo, med samo izražanjem in omejevanjem. Torej je to faza mrka za potrpežljiv, previden in odgovoren odnos. Toda prilagodljivost in odprtost sta potrebna tudi, ko se prilagajate spremembam ravni omejitev kot odziv na trenutno aktualno dogajanje na globalni ravni, na pandemijo koronavirusa.

Kakšno prihodnost si želite?

Sončni mrk v aspektu s Saturnom ustvarja neravnovesje med tem, kar si želite početi in tistim, kar morate storiti. Nekatere omejitve in obveznosti lahko ovirajo vašo svobodo ali samo izražanje. Mešanica svobode in omejevanja se bo verjetno v tej fazi mrka spremenila. Zato je pomembno, da se prilagodite večjim ali manjšim odgovornostim ali oviram za napredek. Potrebni so tudi trdo delo, potrpežljivost, samoomejevanje in samodisciplina.

Morda boste morali zaradi bolezni vzeti prosti čas ali paziti na bolnega družinskega člana. Zaradi tega lahko trpi kariera. Po drugi strani pa vam bodo morda pri delu nalagale dodatne odgovornosti, kar pomeni, da morate v osebnem življenju izpustiti nekaj pomembnega.

Občutek, s katerim se boste soočali, bo nenehno razpet med tekmovalnimi odgovornostmi, ki lahko privedejo tudi do večje napetosti. V skrajnih primerih se lahko zdi, da vse to preveč nosi, ali pa bi prekomerno delo lahko povzročilo fizično izčrpanost ali bolezen. Vedite, poiskati kompromis je težko, vendar lahko tudi manjše prilagoditve povrnejo ravnovesje. Izogibajte se zapravljanju dragocenega časa s odlašanjem. Vzemite eno stvar hkrati in se najprej osredotočite na svojo najpomembnejšo odgovornost.

Naslednja dva tedna bodo teme sončnega mrka 21. junija dopolnjevale teme luninega mrka 5. junija – nestrpnost, spolna frustracija in pomanjkanje samokontrole. Nato bo dopolnjeval teme Luninega mrka, ki bo 5. julija do lunarnega mrka 30. novembra 2020.

Ne pozabite, da je tudi Merkur v retrogradni fazi in tudi ta je v Raku.

Veliko bo dinamike okoli komunikacije z domačimi in najbližjimi družinskimi člani, kjer najverjetneje ne boste slišani, upoštevani ali pa besede ne bodo padle na plodna tla. Vsekakor izrazite se, kako se počutite, čeprav boste imeli prav s tem največ dela, kako se počutite in kaj čutite. Vdihnite vetrove sprememb, ki so vam olepšali življenje. Bili so ostri, vendar so tudi pomagali odpreti vas, poglobiti in obogatiti svoje življenje.

Ta mrk bo tudi najmočnejši v letu. To pa zato, ker pade le nekaj trenutkov po solsticiju na nič stopinj Raka. Ničelne stopnje katerega koli znamenja zodiaka so močne, saj predstavljajo polje neskončnih možnosti, toda nič stopinj Raka je tudi globalna os, močno nabita točka v kozmičnem nebu. Znamenje raka predstavlja družino in … predstavlja narod.

Sončev mrk na Luni, na svetovni osi, pomeni odpiranje nove časovnice, novega sveta in nove dimenzije bivanja.

Predstavlja točko v naši zgodovini, pa tudi v naših srcih, kjer bo zasijal nov svet. Ta močna energija, ne pride samo na dan tega mrka. Čutimo, da se to že nekaj časa gradi in čutimo, da se bo še dolgo gradila tudi kasneje.
Pravzaprav lahko koraki in odločitve, ki jih sprejmete okoli tega mrka, trajajo še več let.

Zdaj se piše nova knjiga, nov zapis. To velja tudi za planet Zemljo, kot tudi za kolektiv. Končala se je ena pot in pripravljeni smo začeti novo. Najverjetneje čutite, da prihajajo veliki premiki, ko odpuščate ta stari svet in se rojevate v novo. Na to ste se pripravljali in zdaj je napočil čas.

Na tem novem potovanju, ki se počasi odvija, se je začelo vse več ljudi prebujati in izkoriščati sposobnosti, za katere nikoli niso vedeli, da jih imajo. Odkrivanje teh sposobnosti bo pomagalo preusmeriti in spremeniti način, kako pristopimo k stvarem kot družba.

Ne bojte se sprememb, ki prihajajo…

Čeprav bomo to čutili na individualni ravni, je tu bolj smisel, da gre tu bolj za kolektiv in potovanje planeta kot celote.

Sončev mrk v Raku je letni mrk, kar pomeni, da bo senca Lune prekrila središče Sonca, kar bo pustilo poseben sij… ognjeni obroč.

Ta ognjeni obroč je simbol ustvarjanja, pa tudi uničenja.

Temna senca Lune predstavlja bolečine in boj preteklosti, pa tudi maternico neskončnega potenciala, ki čaka, da se rodi novo stvarstvo. Ognjeni obroč predstavlja gorivo, ki je potrebno za rojstvo te kreacije, hkrati pa se mora roditi tudi sprostitev, ki se mora izvesti za to novo stvaritev.

Znotraj vas je ta temna praznina, ta prazen pas ustvarjanja, ki čaka, da bo ustvaril nekaj novega. Toda najprej morate izgorevati. Morate odtaliti vse, kar ni vaš za vas pomembno.

Ta ognjeni obroč mrka je kot gorivo za vaš dušni namen in vaše dušno poslanstvo.

Zato kreirajte! Krierajte kar si želite. Prilagodite se svojim željam, dovolite, da vas vodi vaš notranji ogenj in strast in nato postavite namere in izkoristite energetski potencial tega sončevega mrka.
Vizualizirajte in potem to zapišite, kaj bi radi pritegnili in imeli v svojem življenje.

Vizualizirajte, kako želite, da je videti nova Zemlja za vse. Mir, enakost, pravičnost, ljubezen, sočutje, namen rasti… tudi vse to. Pokličite te močne vibracije in dovolite, da se rodijo v vas in za vse človeštvo. Predstavljajte si ta mrčni val kot plovilo, ki čaka, da se napolni, medtem ko vse okoli vas gori.

Ni naključje, da ta močan sončni mrk Solsticija prihaja ravno sredi dveh zahtevnih Lunarnih mrkov – Strelčevski mrk 5. junija in Kozorogov mrk 5. julija. Vedite… Preobrazba in spremembe so v teku. Hkrati se vam zdaj pokaže, kaj je mogoče in kaj vam stoji na poti.

Lahko pride uničenje, a kot vedno bo sledilo ponovno rojstvo.

Kaj lahko še pričakujete?

Morda se boste počutili bolj intuitivni in povezani ali pa razmišljali o svojih občutkih varnosti in udobja. Energija Raka je namenjena počutju doma in učenju skozi življenje, povezano z ljubeznijo in sočutjem. Vsi si zaslužimo, da se počutimo doma v sebi, pa tudi na tem planetu. Vsi pripadamo, da smo tukaj in zdaj.

Rak je vladar znamenja Lune. Luna je povezana s ustvarjalno, negovalno, intuitivno energijo in morda je tu treba usmeriti svojo pozornost v svoje življenje. Luna pravi – ne skrivaj se več, ker je prostora za vse nas, kot tudi je dovolj ljubezni za vse nas.

Sončni mrk v Raku bo močan, vendar ne pozabite, imamo še en mrk, preden bomo natančneje razumeli, kaj naj bi prinesel ta prehod mrka.

Kreirajte iz srca… in še namig? Kakšen dom želite, družino, se želite preseliti, si ustvariti družino ali razčistiti kakšne stvari v svoji družini… to so teme, ki jih dajte na plan svoje manifestacije, in dovolite, da jih energija sončevega mrka presvetli.

 • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem