Soustvarjanje z duhom

Ste si že kdaj zaželeli, da bi vas ob tem, ko greste skozi svoje življenje ne bilo strah, kaj govorijo ali kako bodo odreagirali drugi? No igra stvarjenja, kreacije oz. soustvarjanja z vsem kar je, je pač takšna, da smo vsi mi sestavljeni iz namenov in misli drugih ljudi.

Naši starši so si pred tem, kot so začeli ustvarjati nas, zamislili kakšni bi naj mi bili. In če to ni bilo na zavestnem nivoju, je pač bilo na podzavestnem, neka podoba, ki se vleče že generacije dolgo po liniji naših prednikov. Naša stara mama je imela želje kakšen bo in naj je njen otrok, ravno tako naš stari oče, naši starši po o nas. In zgodba je že od pred rojstvojm in še naprej vedno bolj postajala to, kar so si o nas zamislili drugi.

Če pa ste že slučajno eden od tistih srečnikov, o katerem noben ni mislil nič in ni nič vplivalo nanj, pa je definitivno na nas vplivalo to večno bitje, ki nas je ustvarilo. Pa, saj vsi že poznate zgodbo, da smo vsi eno. Torej tudi vsi moramo izhajati iz enega, saj smo eno. In ta eden je skozi meditacijo ustvaril mnoge, več ljudi, planetov, vesolje.

Vsi v sebi nosimo namene in misli nekoga drugega in prav zaradi tega nas odvrača od tega kaj in kako želimo to početi v življenju. Vsi smo stvarniki, vsi ustvarjamo naša in življenja drugih, seveda pa tudi predmete v njih. In ne govorim samo o fizičnih predmetih.

Sigurno se je že kdo od vas zavedel, da so neka čustva, misli ipd. podobni predmetom. Valjajo in prestavljajo se po naši psihi, ter bremenijo naša življenja tako ali drugače. Nekateri potem zaradi tega doživijo takšen in drugačen zlom, nekateri zaradi notranjega trpljenja shirajo ter se zaprejo vase in njihov svet postane pravi pekel, nekateri to opazijo, a si ne vejo kaj s tem početi, a vse to vpliva na notranji mir, na radost, na ustvarjalnost, na življenje.

Ker pa smo vsi eno, ker vsi prihajamo iz enega bitja, pa za to obstaja rešitev, saj ta eden, to eno bitje, ne trpi. Ne, to bitje samo je in samo daje ter dovoli, da si vsak od nas, ki smo nastali kot produkt meditaicje, vzame za sebe ob svojem času to kar potrebuje. Pa da ne bo zmede zaradi tega, da govorim o enem bitjuj, ki nas je ustvarilo skozi meditacijo…

Vsak od nas ima notranji svet, svet v naših mislih, umu, čustvih in vsak ve, da lahko čuti druge, a je to dostikrat zelo oteženo, ker smo preveč obremenjeni s tem notranjim svetom. A če smo vsi eno, je normalno, da čutimo druge, saj so oni mi in mi smo oni. Pa si za začetek zaradi lažjega razumevanja predstavljajte, da govorim samo o notranjem svetu. Torej v notranjem svetu smo vsi eno.

Ker pa je ta eden, to večno bitje skozi meditacijo ustvarilo mnoge notranje svetove, jih je bilo potrebno nekako ločiti in to je storilo z namenom, tako, da je vsakemu dalo svobodno voljo.  Seveda pa je ta svobodna volja začela sčasoma ustvarjati različne stopnje ločenosti od tega bitja oz. enosti. In bolj so se te posamezne svobodne volje oddaljevale od enosti bolj so postajale individualne, bolj so postajale nekdo. In s tem, ko so postajale nekdo, se je znotraj njih začel miselno-čustveni proces, ki je znotraj njih povzročal vedno večji nemir.

Eno bitje, ki je večno v radosti, so ščasoma izrinili iz svojega zavedanja, da so del njega in so šle po svoji poti. A s tem, ko so pozabile, da so del enega bitja, so tudi pozabile kako ustvarjati iz radosti. Seveda pa je izginil tudi večni mir.

Večni mir in ustvarjanje iz radosti torej prihaja iz ustvarjanja iz tega, kar mi zares smo, torej to večno bitje, enost. In to ne le s tem, da imamo v glavi in našem umu, da smo eno, enost, temveč je to potrebno prepoznati v duhu.

O duhu pa ne govorim kot o fizičnem predmetu, ne kot o umskem, ne čustvenem. Ne, to je nekaj onstran tega, onstran razumevanja, ker če poizkušamo priti tja skozi misli, čustva, um, spomine, projekcije, pričakovanja je pot zelo dolga in se to verjetno ne bo zgodilo v tem življenju, verjetno pa tudi ne v naslednjem in naslednjem.

To prepoznavo je potrebno vzpostaviti skozi duha samega. Kako pa, če nekateri poznajo le besede, um in misli; aha, pa še čustva? No, na svetu obstaja kar nekaj duhovnih učiteljev, ki so povezani s tem kar duh je in samo druženje z nijmi  vas pripelje v bližji kontakt s stvarstvom oz. s tem kar je.

Med tem, ko ti t.i. duhovni učitelji govorijo, prihaja skozi njihov govor enormna količina tega, kar enost pravzaprav je. In to se ne čuti toliko v besedah, seveda pa v njih tudi, a najbolj se vidi v različnih prepoznavah, ki jih ljudje doživljajo ob njih, od tako imenovanih ozdravitvah, ki jih te prepoznave na zelo globokem nivoju duha tistih, ki so prisotni povzročijo in načinih obnašanja, ki se spremenijo po druženju z njimi.

Avtor: Tomaž Flegar
www.tomazflegar.si

O Tomaž Flegar

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: