Spirala življenja

Spirala življenja

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Življenje na Zemlji se v veliki meri dotika različnih odnosov med nami in starši, otroci, partnerji, prijatelji, sodelavci, sosedi in drugimi ljudmi. Dostikrat se nam zdi, da se vrtimo v krogu odnosov in istih vzorcev, ki jih počasi ozaveščamo in razbijamo. Pomikamo se v krogu. Ko pridemo v nekem trenutku do konca, vzorec ali določena energija odpade, se razbije in transformira. Osvetlimo delček svojega sistema in se podamo v nov krog.

Usedemo se v miren kotiček, na tla ali na stol, s stopali trdno na tleh. Umirimo se, pozornost prenesemo vase in začnemo globlje dihati. V misli si prikličemo določeno osebo, s katero bi radi razčistili odnos. Dihamo in si dovolimo čutiti občutke, ki pridejo na površje. Z dihanjem jih predajamo v transformacijo. To lahko traja nekaj minut ali eno uro. Ko se naše počutje umiri, si ponavljamo: »Odpuščam si, odpuščam ti, odpuščam si, odpuščam ti …« Začutimo te besede in ponovno izdihujemo občutke, če je treba. Na koncu se uležemo in se polnimo z zlato svetlobo, ki jo vdihujemo v  telo, organe, čakre, avro, in tako zapolnimo tisti prostor, ki se je s transformacijo občutkov sprostil. Dihamo toliko časa, dokler ne začutimo v sebi svetlobe (pomirjenost, umirjenost, zadovoljstvo, ljubezen, lahkotnost).

Klara Dev

Slika: Klara Dev, Spirala življenja, akrilne barve na platnu

www.magicnost-gibanja.siSpirala življenja 4
  • Članki
Na individualnih in skupinskih delavnicah učimo različne energijsko-gibalne, meditacijske in dihalne tehnike. Vsaka delavnica je tematsko zaokrožena in omogoča kontinuirano ozaveščanje notranjih procesov posameznika. Več informacij: www.magicnost-gibanja.si
Deli to s prijateljem