BlogiNerazvrščeno

Spirala življenja

Življenje na Zemlji se v veliki meri dotika različnih odnosov med nami in starši, otroci, partnerji, prijatelji, sodelavci, sosedi in drugimi ljudmi. Dostikrat se nam zdi, da se vrtimo v krogu odnosov in istih vzorcev, ki jih počasi ozaveščamo in razbijamo. Pomikamo se v krogu. Ko pridemo v nekem trenutku do konca, vzorec ali določena energija odpade, se razbije in transformira. Osvetlimo delček svojega sistema in se podamo v nov krog.

Usedemo se v miren kotiček, na tla ali na stol, s stopali trdno na tleh. Umirimo se, pozornost prenesemo vase in začnemo globlje dihati. V misli si prikličemo določeno osebo, s katero bi radi razčistili odnos. Dihamo in si dovolimo čutiti občutke, ki pridejo na površje. Z dihanjem jih predajamo v transformacijo. To lahko traja nekaj minut ali eno uro. Ko se naše počutje umiri, si ponavljamo: »Odpuščam si, odpuščam ti, odpuščam si, odpuščam ti …« Začutimo te besede in ponovno izdihujemo občutke, če je treba. Na koncu se uležemo in se polnimo z zlato svetlobo, ki jo vdihujemo v  telo, organe, čakre, avro, in tako zapolnimo tisti prostor, ki se je s transformacijo občutkov sprostil. Dihamo toliko časa, dokler ne začutimo v sebi svetlobe (pomirjenost, umirjenost, zadovoljstvo, ljubezen, lahkotnost).

Klara Dev

Slika: Klara Dev, Spirala življenja, akrilne barve na platnu

www.magicnost-gibanja.si
Tagi
Pokaži več

Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

1 thought on “Spirala življenja”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !