Angelska sporočilaAstrološke napovediFeatured

Spomladansko enakonočje, čas za nove podvige

20. marca se vsako leto odprejo vrata nadangela Mihaela… spomladansko enakonočje in oznanjuje se začetek pomlad

V zadnjem tednu bodo vse moči usmerjene na zaščito in odpiranju novih poti. Pričakujete lahko tudi večjo Moč in nekateri odnosi se lahko prav v tem zadnjem tednu meseca marca dokončno zaključijo.

Vladavina boginje Ostare in nadangela Mihaela

Spomladansko enakonočje je čas vladavine boginje Ostare, ki je boginja pomladi in plodnosti, pomaga vam pri uresničevanju novih idej, zanositvi, manifestaciji želja v pomladnem obdobju, odpuščanju starega in priložnostih, ki so potrebne za življenjske spremembe. Njeni simboli so: jajca, zajec, narcise in peresa. Povežite se z njo, zdaj, ko urejate svoj dom, pri pomladanskem čiščenju in krašenju vašega doma, ko želite spustiti svetlobo in nove barve v svoj dom. Darujte ji šopek pomladnega cvetja in spustite svetlobo in sonce tudi v vašo Notranjost. Vse to, pomaga pritegniti nove priložnosti v vaše življenje, dvigne vašo energijo in počutje.

Čas vladavine Boginje Ostare je čas, ki vas usmerja v to,
da izkoristite svoje potenciale in uresničite vaše sanje.

Dan bo zdaj iz dneva v dan daljši, v vas pa se bo prebujala želja po prenovi, obnovi, ljubezni, rasti in brstenju. V naravi se prav tako kot v ljudeh čuti prebujena življenjska Moč, ki jo narava simbolizira s prvimi pomladnimi cvetovi zvončkov, žafranov, trobentic, narcis in tulipanov.

To je tudi idealen čas, da ideje o katerih ste razmišljali čez zimo, posejete in spravite v življenje. To je čas novih začetkov na vašem miselnem nivoju, saj vas na vseh področjih energija pri tem podpira. Večina bi vas zdaj lahko čutila v sebi željo, po ustvarjanju nečesa Novega. Izkoristite ta čas in tople sončne žarke, za gibanje v naravi in opazujte, kako se tudi narava prebuja iz zimskega počitka.

Kolektivna energija je v času od 21.3. do 21.6. najbolj usmerjena k pomoči. Na ta dan se začne tudi vladavina nadangela MIHAELA, ki je povezan z občutkom varnosti in zaščite. Tako se odpira tri mesečno obdobje, daj se stvari poženejo v akcijo. Tukaj je, da nas spomni, pomaga prebuditi in pokazati, kaj je naša življenjska misija. Pomaga pa tudi pri stvareh, ki jih želite »dati stran«. Ker je ognjeni angel z ognjenim mečem, tako očisti vse, kar je potrebno na poti očistiti, vam skozi odpuščanje starega pomaga ustvariti možnost, da vzamete svojo moč nazaj.

Nadangel Mihael je zelo komunikativen in zelo lep angel; je ognjeni angel. Deluje na modrem žarku skupaj z angeli varnosti in zaščite. Je izredno visok in čeden angel, običajno nosi s sabo meč, s katerim nas osvobaja spon strahu. Z njim se najlažje dela. Pomaga vam odstraniti ovire v našem življenju, je angel varnosti in zaščite. Je zelo dober pomočnik pri rezanju eteričnih vezi, pomaga pri strahovih, nervozi, padcu samozavesti, resnično pomaga, da se potegnete zase, ko potrebujete moč in pomoč.
Posreduje lahko pri težavah s tehničnimi aparati (pralni stroj, računalnik,…), saj jih pomaga popraviti. Pomaga nam pri zaščiti ko se vozimo z avtom, ko želimo, da stanovanje ostane varno in nedotaknjeno.

Za vožnjo z avtomobilom pokličemo nadangela Mihaela in mu naročimo, da nas ščiti in varuje od starta do cilja. Vse stvari, ki jih želimo še posebej zaščititi obdamo z oblakom bele svetlobe – to je ščit na fizični ravni.

Mihael vodi in usmerja tiste, ki se počutijo izgubljeni ali pa so zaradi teže svojega življenjskega namena ali poklica obtičali na mestu. Vzpodbuja k dejanjem tudi tiste, ki so neodločni ali boječi in vas oskrbi z jasnimi napotki, kakšen naj bo vaš naslednji korak.

Nadangel Mihael je vladar sonca.

Mihaelovo ime pomeni »tisti ki je podoben Bogu«, »tisti, ki je videti kot Bog«, kar je povsem primerno, saj je Sonce vir luči, ki ohranja življenje, ponazarja obilje, vitalnost, energijo in moč ter tako materialno kot tudi duhovno rast.

Nadangel Mihael pomaga pri: zavezanosti in predanosti veri, pogumu, iskanju prave smeri, pomanjkanju energije in vitalnosti, iskanju življenjskega namena, pomanjkanju motivacije, varovanju, čiščenju prostora, osvobajanju duha, občutku lastne vrednosti in krepitvi samozavesti.

Mihaela lahko pokličete vsakokrat, ko se počutite prestrašeni ali ranljivi, stopil vam bo ob stran, vam posodil pogum in prinesel varnost – tako telesno kot čustveno. Dovolj je, da pomislite: »Nadangel Mihael, pridi k meni, potrebujem tvojo pomoč!« Nato, pa mu opišite situacijo pri kateri potrebujete pomoč.

Zdaj pospravite s starim življenjem… in to, dobesedno, odpira se nov cikel…

Pospravite tudi omare, pisarne, pisalne mize, predale, garaže, podstrešja, kleti in povsod, kjer trenutno vlada kaos, vnesite red.

Ste vedeli, da pospravljanje garderobne omare sproži procese na nezavednih nivojih?

Vse podzavestne nerešene vsebine privrejo ponovno na plan… tudi kleti… simbolično predstavljajo preteklost… zato… uredite kaos, ki vlada v vašem življenju. Sonce na ta dan vstopi v znamenje Ovna in oznani novo fazo – krog je sklenjen, konec starega in začetek novega kroga. Začenja se faza kreiranja.

Krog bo sklenjen in začenja se čas, ko kreirate Novo… tudi znova in na novo bo šlo. Verjemite! Uspelo bo.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !