torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Sporočilo Adamusa Saint Germaina: Živite svojo božanskost

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Sporočilo Adamusa Saint-Germaina – iz knjige Živite svojo božanskost >>

Jaz sem, ki sem, Adamus iz vrhovne domene, iz angelskega reda Škrlatni svet.

Zakaj ste tukaj in berete te vrstice? Ne zato, ker bi se morali še kaj naučiti. Vse, kar piše v tej knjigi, že veste, z eno samo možno izjemo. Teh besed tudi ne berete iz radovednosti. Te knjige ne bi imeli v rokah, če bi vas skrivno znanje samo bežno zanimalo.

Tukaj ste zato, ker ste pripravljeni na izkušnjo na nivoju duše in duha. To se zgodi, ko učenec preneha iskati. Takrat začne izkušati. Bog ima zelo rad izkušnje in tudi vi ste Bog.
 
Izkušnje, ki jih boste doživeli v času, ko bomo skupaj, ko se boste poglobili v knjigo, so odvisne samo od vas. Lahko napredujete hitro ali počasi. Izkušnje bodo morda intenzivne ali umirjene. Vi, dragi prijatelj, imate krmilo in zavore v svojih rokah. Jaz samo spremljam vašo izkušnjo. Med potjo vam bom pomagal z nasveti in namigi. Nekateri vam bodo všeč, drugi ne. Bom nežni glas, ki vas bo spomnil, da poslušajte sebe. Povedal vam bom nekaj zgodb o sebi, da bi vas spomnil, da so vaše zgodbe le… zgodbe. Vmes se bomo skupaj smejali in jokali.

Od prve do zadnje strani knjige bom z vami na vsakem koraku. Podnevi in ponoči, v vašem budnem stanju in v vaših sanjah. Moja naloga je, da vas vedno znova popeljem nazaj k vam samim, še posebno takrat, ko se izgubite v svojem umu ali na drugih ravneh bivanja. Stalno vas bom opominjal, da je vse preprosto in da je že v vas. V tem ni nobene skrivnosti, razen če tako želite, seveda.

Ko boste knjigo prebrali do konca, jo dajte komu, prosim. Če ne poznate nikogar, ki bi mu koristila ta izkušnja, pustite knjigo na klopci v parku, na sedežu v vlaku ali na stranišču. Ne potrebujete je več in ne želim, da bi se vračali k njej in jo proučevali. Ko boste dali knjigo naprej, bo ob pravem času našla pot do prave osebe. Tako deluje energija v čudovitem svetu Duha.

Če tako izberete, se vam bom zdaj pridružil, da bomo lahko pričeli z izkušnjo. Delali bomo na več nivojih hkrati. Na enem nivoju boste brali moja predavanja, ki sem jih imel po vsem svetu. Modrost, ki jo vsebujejo te besede, že poznate, morda pa vam bo všeč moj način komuniciranja z občinstvom.

Na drugih nivojih se boste srečali z nekaterimi vašimi vidiki iz preteklih življenj in iz sedanjega življenja. Spoznali boste svoje Telo Zavesti, imeli boste možnost soočenja s svetlobo in temo ter razumeli boste nekatere igre, ki jih igrate. Izkusili boste svojo makjo in ahmjo. In nazadnje bom počaščen, da bom lahko z vami podelil nekaj, česar najbrž ne veste.

GARANCIJA

Zagotavljam vam srečo in izpolnjenost. Če si zaupate, boste doživeli, kar se vam že dolgo izmika – srečo, mir, izpolnjenost in mojstrstvo, medtem ko boste uživali v fizični realnosti na Zemlji. Če si brezpogojno zaupate, vam zagotavljam, da bo vse to vaše.

»Ampak, ali bom lahko videl avre?« me sprašujete. »Bom lahko spremenil kamen v zlato?« To so igre za otroke.

Ali boste sposobni zdraviti ljudi? Seveda ne. Naj imajo svoje trpljenje, dokler ga ne bodo resnično pripravljeni opustiti. V tem je več resnice, kot si lahko predstavljate. Veste, zdravilec je zelo sebičen. Gledal sem nekatere od vas, ki ste zdravili ljudi, za kar vas je lahko sram. Res mislim tako, saj ste to počeli zase. Videl sem vas. To ste počeli, ker ste želeli dokazati, da ste kot Jezus.

Mi se bomo lotili zadeve povsem drugače. Postavil vam bom nekaj izzivov. Zavrgel bom veliko starih sistemov prepričanj. Vidim, da se nekateri od vas močno oklepate nekaterih konceptov. »Ampak, kako naj se sploh znebim nekaterih stvari?« Prej ali slej se jih boste. Mogoče na silo, ali pa tako, da jim boste zares dovolili obstajati.  

To je nova energija. Ne deluje tako, kot je delovala stara. Ravno v tem trenutku so nekateri vaši intuitivni čuti odprti. Čutite energijo, ki je drugačna in zelo težko opredeljiva. En del vas jo potiska v kot, drugi del pa je očaran nad njo. To je nova energija – samo njen majhen del – ki prihaja ravno v tem trenutku. Pričeli bomo delati z njo.

Ne vem, koliko mesecev, let ali desetletij bomo preživeli skupaj, ampak z vami bom delal na vsakem koraku. Obljubljam vam, da boste našli svojo srečo, svojo izpolnitev ali kakorkoli želite to imenovati. In tik preden jo boste našli, me boste prekleli. Tik preden jo boste našli, se bo zdelo, da živite v popolnem kaosu in zmešnjavi.

To lahko rečem, ker vem, kdo ste. Ne le, da imamo skupne izkušnje iz preteklosti, poznam tudi vašo globoko zavezanost duhovni poti. Odločeni ste priti do konca, čeprav ste na njej doživeli že mnogo neuspehov. Slišal sem vaše molitve in prošnje. Zato sem tukaj.

Ne bomo filozofirali in ne bomo preveč ezoterični. Vse to ste že počeli, a ste se samo še bolj zapletli. Prišli bodo dnevi, ko boste čutili, da se ni nič zgodilo, vendar boste pozneje odkrili, da se je v resnici zgodilo nekaj izjemno pomembnega. Tako deluje nova energija. Prišli bodo dnevi, ko boste mislili, da ne napredujete, nakar boste spoznali, da je napredek iluzija in da vam gre odlično.

Z vami bom vsak trenutek vsakega dneva in noči, z vami bom pri vsakem vašem koraku na poti. To vam obljubljam. Vedno bom z vami.

ŽIVLJENJE V ILUZIJI  

Za seboj imam mnogo življenj na Zemlji. Z mnogimi od vas smo bili skupaj zadnje dni Atlantide, v svetišču Tien. Izbral sem si izkušnjo: sto tisoč let sem bil ujet v energijskem kristalu. Kristal je bil pravi, hkrati pa je bil prispodoba moje ujetosti v sisteme prepričanj. Ko sem se osvobodil iz zapora kristala, sem si prisegel, da bom vedno živel odprto in svobodno. Prisegel sem si, da se lahko rodim v fizičnem telesu na Zemlji in prevzamem katerokoli vlogo, ki jo izberem, ne da bi bil znova ujet.

Živel sem v Izraelu, v času Jezusa. Bil sem uporen rabin. Ni naključje, da sem se v tistem življenju srečal z Jezusom in delal z njim, občasno tudi z Marijo Magdaleno. Da bi lahko delal z Jezusom, sem zapustil položaj rabina, kar je vzbudilo hudo jezo in zaskrbljenost ostalih rabinov. Jezus je bil zdravilec. Bil je preoblikovalec energije, pravi alkimist. Učil sem se od njega in on se je učil od mene. Moja zgodba ni zapisana v Bibliji. Morda je to dobro, saj se zato nisem ujel v past, kot sta se Tobias in Jezus.

Živel sem še mnogo drugih življenj, vključno z najbolj znanim, ko sem bil Saint-Germain – grof Saint-Germain. Živel sem kot oseba, ki jo poznate pod imenom Mark Twain, oziroma Samuel Clemens. Še pred tem, za časa Atlantide in po njej, sem živel mnogo, mnogo življenj. Sem kot vi, z eno razliko: jaz sem se že osvobodil. Osvobodil sem se omejitev človeške realnosti, ali bolje rečeno, človeške iluzije.

Razlika med vami in mano je zgolj tanka črta, iluzija. Vi ste na eni strani iluzije, jaz na drugi. Vse ostalo je enako. Začeli smo kot angeli. Spopadali in igrali smo se že davno pred začetkom Zemljinega obstoja. Prišli smo na Zemljo. Doživeli smo izkušnjo, kako je roditi se na Zemlji, v fizičnem telesu, in živeti v številnih inkarnacijah. Na svoji poti smo izkusili vrsto svojih vidikov in bili stvarniki mnogih različnih življenj, osebnosti ter identitet.

Več v knjigi Živite svojo božanskost >>

Edina razlika med vami in menoj je iluzorna črta. Iluzorna zato, ker sem v nekem trenutku spoznal, da je vse samo igra, samo iluzija. Nisem bil Saint-Germain. Nisem bil judovski rabin. Nisem bil Samuel Clemens. Bil sem vse, kar sem.  Bile so enostavno vloge, ki sem jih igral, kakor gledališki igralci igrajo različne vloge na odru. Razlika med vami in menoj je, da vi  preresno jemljete vlogo, ki jo igrate.

Vi mislite, da je vaša trenutna človeška identiteta začetek in konec vsega; jaz pa mislim, da je to le vaša začasna vloga. Rad vas imam, spoštujem in častim vas, ampak vaša človeška identiteta ni nič. Odšla bo. Ta vloga, ki jo trenutno igrate, ko se pretvarjate, da ste neko človeško bitje, ki živi v nekem prostoru in času, ter opravlja neko delo, bo odšla. Za njo bo ostala le sladkoba izkušnje. Izkušnja je seveda del vaše duše, del celote, katere del ste, del Jaz Sem, ampak to niste vi.

Pretvarjate se, da čutite bolečine, da imate zahteve in potrebe. Pretvarjate se, da nimate dovolj denarja, ljubezni, podpore ali priložnosti. Pretvarjate se, da nimate Poti, kar se mi zdi najbolj žalostno od vsega. Pretvarjate se, da nimate odgovorov. Ampak na Nivoju, na katerem sem –  in ki ga lahko dosežete tudi vi – je jasno, da je vse samo igra.

Morda se boste razburili, misleč, da ne jemljem dovolj resno vašega ubogega življenja, da se mi ne smilite. Naj se ta igra konča! To je energijsko hranjenje. Je več kot hranjenje; je oblika ujetosti v tej realnosti. Ali res ne vidite, da je okoli vas veliko drugih realnosti? Osredotočate se le na to dimenzijo, ampak povsod okoli vas so dimenzije, realnosti in verjetnosti, vi pa se pretvarjate, da jih ne vidite.

Potem zakličete Bogu ali angelom: »Pokažite mi Pot!« Pravim vam, da je Pot že v vas. Je že tukaj. Kdaj boste želeli videti Pot? Kdaj boste želeli začutiti Pot? Kdaj boste želeli izkusiti Pot?

Pravite: »Ampak, ampak, ampak, Adamus!« V trenutku, ko rečete »ampak« in začnete sklepati kompromise, odidem. V glavi imate vse te »ampak«, ki vas ustavljajo in zadržujejo.  Lahko počnem kaj boljšega. In, mimogrede, vi tudi. Vi tudi. Vaši kompromisi, vaši »ampak«, so neodločnost v času in zavesti. Rekli boste: »Ampak, kaj pa moja družina?« Kaj je z vašo družino? Ali ji ne bi šlo bolje, če bi vi dosegli Nivo, namesto da ste polovični človek?

»Ampak, kaj pa moja služba?« boste rekli. Tako ali tako je ne marate. Kar naprej se pritožujete nad njo. Rekli boste: »Ampak, kaj naj počnem, da bom zaslužil denar?« S takšnim načinom razmišljanja boste morda bankrotirali in stradali. Verjetno boste umrli in prišli na drugo stran bivanja, kjer se bova zelo dolgo pogovarjala.

Obilje je vsepovsod. Je v zraku okoli vas. Je v energiji okoli vas. Predstavljajte si, da ste prozoren mehurček. V tem mehurčku je vse, kar potrebujete za preživljanje in za veličastno obilje. Vse je točno tukaj, ampak ne želite niti pogledati. Ste kakor slep človek, ki se sprehaja po veliki trgovini s hrano in sprašuje: »Ampak, kje je hrana?« Če boste iztegnili roko, če boste odprli oči, boste videli, da je povsod.

Ni nujno, da obilje pride do vas po običajni poti, v obliki denarja. Ni nujno, da pride do vas tako, da vam ga nekdo podari. Samo realizirajte ga. Kaj mislim s tem? To pomeni, da spoznate, da je obilje že tukaj, pol dimenzije stran, pol vdiha stran. Je že tukaj. Pripravljeno je, da vstopi in vam služi. To vesolje je napolnjeno z energijo. Energija je vsepovsod.

Energija je v nevtralnem stanju, dokler je ne aktiviramo. Ko jo boste aktivirali s svojim ukazom, se bo realizirala. Zapomnite si: »Mojstri dovolijo, da jim energije služijo.« Vi ste Mojster. Vi dovolite, da vam energije služijo. Naj bo to energija druge osebe, ali energija v nevtralnem stanju v etru – želi vam služiti. Ampak najprej želi nekaj vedeti: da priznavate, da ste Stvarnik, da ste dosegli Nivo.  

Mnogi ljudje verjamejo, da so manjvredni, izgubljeni, in da ne vedo, kaj za vraga sploh počnejo. Ljudje verjamejo, da so slabotni in ohromljeni, da niso dovolj inteligentni. Veste, kaj se zgodi? Energija jim bo služila natanko in dobesedno tako. Če si zjutraj, ko vstanete, rečete  »oh, to bo spet eden tistih groznih dni, spet se bom boril z ljudmi, ves dan bom pod pritiskom in stresom, predebel sem in komaj bom lahko plačal račune,« se bodo vse energije nemudoma, v tistem trenutku, postavile v vrsto in vam služile preostanek dneva.

Zato vam pravim: »Ta dan je moj in ta noč je moja.« To je moje igrišče, dan in noč se bosta odzvala. Tudi jaz lahko to storim za vas. Zanimivo pri tem je, da se vse to že dogaja, ampak vi tega ne vidite. Vse energije vam že služijo. Energije služijo vašim iluzijam in omejitvam. Energije služijo vašemu iluzornemu sklepanju kompromisov. Menite, da morate sklepati kompromise, da bi osrečili ljudi okoli sebe, in ker se bojite drznih in pogumnih korakov.

Pravzaprav vam moram zaploskati, saj ste Mojstri. Vse to že počnete. Dogaja se vsak trenutek vsakega dne. Namesto da bi govorili »Jaz Sem«, mnogo ljudi pravi »Jaz nisem«. Energije nato pridejo in služijo temu »nisem« ves dan in vso noč.

Vendar zelo dobro razumem, kaj prestajate. Navsezadnje sem bil tudi sam več kot sto tisoč let ujet v zaporu kristala. Vi ste pametnejši od mene, saj ne boste obtičali za sto tisoč let. Morda samo za nekaj ducatov življenj!

Več v knjigi Živite svojo božanskost >>

Vse knjige Adamusa Saint-Germaina najdeš TUKAJ >>

 

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij