Sporočilo akakih zapisov 19.1.2020

Sporočilo akakih zapisov 19.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

VEDNO JE ŠE KAJ, KAR SE JE TREBA NAUČITI

Ne moreš upati, da boš duhovno rasel, če se nisi voljan spremeniti. Spremembe so sprva mogoče majhne, ko pa boš stopal naprej in naprej, bodo postajale izrazitejše in življenjsko pomembne. Včasih je potreben pravcati preobrat, da lahko zaživiš na novo, vendar je presenetljivo, kako hitro se lahko privadiš spremembam, če si pogumen in prepričan, da bodo prinesle najboljše.

Naj bo popolnost vedno tvoj cilj. Prizadevaj si. Nenehno segaj po na videz nemogočem, postajaj vedno bolj moder in razumevajoč in niti za hip ne bodi zadovoljen z mirovanjem. Vedno je še kaj, česar se je treba naučiti. Vedno je še kaj novega in čudovitega, kar lahko odkriješ v življenju, torej razširi svojo zavest in domišljijo, da napraviš prostor za vse to. Bodi odprt in sprejemljivo, tako da ne boš ničesar zamudil.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem