Sporočilo akaških zapisov 10.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 10.1.2021

KOMU ZAUPAŠ

Iščeš mnoge odgovore na svoja vprašanja. Osredotoči se nase, na svoj vrt življenja. Nikoli se ne ukvarjaj s svetovno problematiko, medtem, ko nimaš razrešenega svojega bivalnega prostora.

Tvoja moč prihaja iz tvoje ožje skupnosti. Tvoja družina, tvoji najbližji te opolnomočajo in njim služi. Šele ko si zaupanja in opore vreden član, lahko razširiš svoje interese na širše dobro.

Vendar vedi, dom, bivališče ti nudi prostor za rehabilitacijo. Sprašuj se in našel boš odgovore.

V tihi kontemplaciji se poveži s tremi vidiki duše (sat, čit in anando) in nato se vprašaj: Kdo sem Jaz v odnosu do…. (tvojega najbližjega) s katerim deliš svojo mizo in / ali posteljo. Nauči se poiskati vse odgovore v sebi, vzemi si čas in se umiri ter najdi odgovor v tišini.

Nikoli ne obupaj, če se ne pojavi takoj. Čakaj na sporočilo Stvarnika in vedi, da bo odgovor časovno popolnoma usklajen, saj utripa s celotnim stvarstvom.

Ne išči razlogov za pobeg (eskapizem) v razglabljanju glede svetovne problematike. Ne beži v tuje probleme, za kar nisi niti poklican, še manj pa usposobljen. Ne beži pred tem, kar je tik pred tvojimi očmi in na dosegu tvojih rok. Sooči se.

Komu zaupaš? Imaš ob sebi podporne in zaupanja vredne ljudi? Jim namenjaš dovolj pozornosti in ljubeče pripadnosti? Zaupaj si, in vedi, da si zaupanja vreden človek.

To miselno naravnanost pretvori v delovanje. Vedi, da bo iz tvojega delovanja izšlo samo najboljše.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,

vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem