Sporočilo akaških zapisov 11.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 11.1.2021

POT ALI CILJ?

Kaj te bolj navdihuje potovanje samo ali cilj, ki ga hočeš doseči. Spoznaj svoj vzgib v globoki kontemplaciji. Si podoben »večnemu študentu«, ki je obstal na svoji poti?

Ali pa bi (v drugi skrajnosti) hotel doseči cilj ne glede na ceno, ki si jo pripravljen plačati. Torej, kam se bolj nagibaš? Če te bolj motivira pot sama, kot cilj, potem vedi, da se je potrebno izogniti morebitnemu zastoju in stagniranju.

Zagotovi si spodbudno motivacijo s dušnim vodstvom. V kolikor pa si pripravljen žrtvovati preveč za voljo cilja, ki se ti morda izmika, se ustavi in umiri. Najdi se in spoznaj se in nato deluj. Pomembno je, da se poznaš – resnično spoznaš in šele ko nekaj dobro poznamo, lahko presodimo o najboljšem načinu delovanja.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,

vaša karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem