Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020 10Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020 11Sporočilo akaških zapisov 11.9.2020 11

Stopi na oder svojega življenja

Dokler ne boš začel udejanjati vsega, česar si se skozi mnoge inkarnacije naučil, ne boš izživel svojega kreativnega delovanja. Če poskušaš kopirati druge, vedi, da ti morda ni namenjeno uspeti, saj verjetno, da imaš popolnoma drugačne karmične izkušnje in kvalitete, ki si jih pridobil skozi mnoga življenja. Vedi, da se ne moreš sončiti v globokih izkušnjah koga drugega, pomaga, če bereš o njih, če se poučiš o njih in celo poslušaš ali se pogovarjaš o njih. Vendar je od tvoje dušne narave odvisno ali jih boš doživljal in udejanjal v lastnem življenju. V tebi mora biti želja, da bi živel v duhu in v skladu s svojo dušno naravo. Vsaka duša je popolnoma svobodna, da se sama odloči.

Glede na pretekle odločitve, pa si nabral tudi izkušnje. Prisluhni tihemu šepetu svoje duše, naj je ne preglasi nemiri um in bodi pozoren na odzive, ko svoje dušne kvalitete ponudiš svetu. Nikar ne bodi samo nemi opazovalec in gledalec, temveč stopi na oder svojega življenja in igraj svojo glavno vlogo. Pričakuj dober odziv – kakršen koli že, sprejmi za dobro in se izpopolnjuj v temu, za kar si že požel aplavz množice.

OBVESTILO:
Te dni potekajo prijave na OnLine tečaj Ključ do duše 1. stopnje
Povabilo boste (ste) prejeli na e- mail vsi, ki ste me kontaktirali za branje dušnega zapisa.
Eno urno branje dušnega zapisa preko Mobi ali Skype lahko naročite tu: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo za vas,
Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaš,
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem