Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020 7Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020 7Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020 10Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020 11Sporočilo akaških zapisov 12.1.2020 11

NE VALJAJ SE V SAMOPOMILOVANJU

Otročiček, ki se uči hoditi, pada a ne izgubi poguma, ampak se pobere in poskusi znova in znova, vse dokler ne obvlada umetnosti hoje. Tako je z duhovnim življenjem. Nikoli v nobenem trenutku ne dopusti, da bi ti navidezni porazi odvzeli pogum za napredovanje po duhovni poti. Če padeš, se poberi in poskusi znova. Ne zadovolji se z valjanjem v samopomilovanju, ne govori si, da ne moreš več in da je življenje pretežko. Tvoja naravnanost mora izhajati iz absolutne notranje gotovosti, da boš, potem ko si stopil na duhovno pot, na koncu zanesljivo dosegel cilj, ne glede na ovire, na katere boš mogoče naletel.

Spoznal boš, da te čas, ki ga preživiš sam v tišini, napolni z duhovno energijo in ti pomaga, da se brez pomisleka in omahovanja spopadeš z vsem kar se ti pojavi na poti. Zato te čas, ki ga vsak dan preživiš sam s Stvarnikom utrjuje za vse, kar ti lahko prinese dan.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem