Sporočilo akaških zapisov 12.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 12.1.2021

VAJA DELA MOJSTRA, ČE MOJSTER DELA VAJO

Ne obupaj ob prvem neuspehu. Umiri se in ugotovi, kaj bi lahko izboljšal in nato to idejo o izboljšavi vpelji v dejanje in poizkusi znova, na nov način.

Koliko krat si padel, preden si se naučil hoditi. Tako je z dušnim napredovanjem. Nikoli v nobenem trenutku ne dopusti, da bi ti navidezni porazi odvzeli pogum za napredovanje.

Ne dopusti, da te prestrašen del tvoje osebnosti (Ego) odvrne od novih poskusov in novih izkušenj. Samo na podlagi izkušenj lahko napredujemo.

Človek, ki ne poizkuša in se predaja samopomilovanju zastane v samodestrukciji.

Kjer je prisotna destrukcija, pa ni konstruktivne volje. Spoznaj sebe…

Nečesa si močno želiš, vendar tega ne narediš, ker se ne počutiš dovolj dobrega. Vedi, da postanemo dobri, da postanemo mojstri v nečem, je potreben napor, vaja in mnogo konstantne vztrajnosti. Vaja dela mojstra, ja, če mojster dela vajo.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem