Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 12. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

DVIGNI SE V SVET SVOJE DUŠE

Dvigni se v točko višjega jaza – v Ananda vidik svoje duše. Poglej nase dovolj kritično, vendar ne obsojajoče. Sooči se z nezavednim v sebi. Kateri arhetip (lik ali model) si si izbral za glavno karmično lekcijo.Ali je tvoj lik, ki ga nezavedno »igraš« pravilno naravnan ali pa ima morda popačeno predstavo o svojem načinu izvajanja. Vedi, da si duša sama – nezavedno izbere vzorec, lik model, po katerem se izraža.Da bi ta nezavedni arhetip prepoznal, se poveži z vsemi aspekti svoje duše in presenečen boš našel odgovore na blokade, ki te omejujejo pri tem, da še nisi dosegel tega, po čemer resnično hrepeniš.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem