Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020 10Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020 11Sporočilo akaških zapisov 12.9.2020 11

Odstrani nevidno lupino in se osvobodi

Mnoge duše z veliko težavo vzpostavijo ljubeče odnose z drugimi ljudmi. Ta ločenost je vzrok vseh težav na svetu, vseh bitk in vojn. Stvari moraš začeti urejati v sebi in v svojih osebnih odnosih, s tistimi dušami, s katerimi prihajaš v stik. Prenehaj kazati s prstom in biti kritičen do tistih duš, s katerimi se ne moreš ujeti. Pospravi svoj lasten dom. Več kot dovolj dela imaš s seboj, ne da bi trgal druge ljudi na koščke in s prstom kazal na njihove napake, neuspehe in napačne poti.

Morda si se v strahu pred razočaranjem obdal z nevidno lupino. Ta nevidna avrična lupina, te je nekoč davno varovala, sedaj pa te obremenjuje, saj v njej deluješ kot v kovinskem viteškem oklepu. Odstrani obrambno lupino in dovoli čustvom, naj se svobodno pretakajo. Počutil se boš osvobojenega, kot bi se znebil težkega bremena. Ko se boš pripravljen soočiti s seboj in urediti stvari v sebi, boš lahko pomagal soljudem že s svojim zgledom.

OBVESTILO:
Te dni potekajo prijave na OnLine tečaj Ključ do duše 1. stopnje
Povabilo boste (ste) prejeli na e- mail vsi, ki ste me kontaktirali za branje dušnega zapisa.
Eno urno branje dušnega zapisa preko Mobi ali Skype lahko naročite tu: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo za vas,
Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaš,
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem