Sporočilo akaških zapisov 13.1.2021

Sporočilo akaških zapisov 13.1.2021

ODPRI SRCE IN SE PREDAJ TOKU LJUBEZNI

Začni dan z ljubeznijo in zaključi dan z ljubeznijo. Ljubezen v dejanjih je vera. Človek brez ljubezni je brezveren.

Življenje brez ljubezni je prazno in pusto in ni vredno nič. Zato odpri srce. Si se zakrčil, ker se počutiš ranjenega in nemočnega sprejemanja in dajanja ljubezni? Začni z majhnimi koraki. Kot bi pričel s telesno vadbo v fitnes centru.

Začni s preprostim dajanjem in sprejemanjem najmanjše ljubeče stvari, ki se ti pojavi v tvoji bližini. Ljubi ptičje petje, izdelaj in namesti ptičjo krmilnico. Ti ptički, ki jih vidiš stradati v tvoji bližini, bojo poskrbeli, da ne bo preveč škodljivcev v tvojem vrtu.

Pomagaj naravi pri vzpostavljanju ravnovesja. Tudi to je del ljubezni. Ne zahtevaj ljubezni. Ne pričakuj, da boš lahko sprejel ljubezen in jo šele nato dajal. Začni dajati. Priložnosti so vse povsod, na dosegu tvoje roke. Glej s srcem in videl jo boš.

Občutil boš tok ljubezni in dvignila te bo nad zunanje okoliščine in pogojenosti. Odloči se in to stori. Ne dopusti, da bi te od ljubečega delovanja odvrnil občutek ločenosti in zunanje okoliščine. Takoj zdaj začni živeti iz srca in delovati po njem.

HIT v Sloveniji: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem