Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 13. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

NUJNA SPREMEMBA

Si želiš spremembe? Nujno uvedi novosti v svoj vsakdan – v svoje življenje. Samo norec pričakuje drugačne rezultate ob enakem delovanju.Začni z vibracijo tistega, po čemer hrepeniš. Hrepeniš po novih prijateljih? Začni delovati v tej smeri. Si želiš novega delovnega okolja? Začni raziskovati predviden teren, kjer bi lahko videl sebe v prihodnosti. Vedi, da se vse začne z vibracijo…Pravo vibracijo glede novih, boljših okoliščin ti prinese glasba, hrana, pijača, stil oblačenja, način izražanja…Vibriraj s tistim, po čemer hrepeniš in po zakonu privlačnosti boš to po vsej verjetnosti, prej ali slej tudi privlačil.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem