Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 14. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

NAJ TE TEŽAVE SVETA NE POTEGNEJO VASE

Naj te nasilje iz medijev ne potegne vase. Naj te tegobe in stiske drugih ne vržejo ob tla. Četudi meniš, da si tako majhen in nevpliven, je tvoj vpliv in tvoj zgled večji, kot si morda misliš. S svojim (dobrim) zgledom vzgajaš otroke, ti otroci bojo vzgajali svoje otroke.. In ljudje z visoko stopnjo vibracije bojo privlačili druge tudi sebi podobne. Sočutje naj ne bo sredstvo manipulacije…Bodi ljubeč, sočuten in empatičen… vendar dovolj odmaknjen od težav zunanjega sveta. Naj te težave sveta ne potegnejo vase v svoj vrtinec. Ohranjaj sebe v svojem močnem energijskem stanju. Samo tak boš lahko služil svetu in Bogu.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem