Sporočilo akaških zapisov 14.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 14.9.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ravnovesje

Naj bo vse uravnoteženo. Vztrajno delaj, vendar se nauči tudi zabavati. Išči harmonijo v svojem življenju. Začuti, kdaj je pravi čas za počitek, za aktivnost, naj bo vsega ravno prav – v razmerju. Ko delaš kaj v čemer uživaš, pozabiš na napor, ne boš se počutil izčrpanega, temveč vzhičenega in spodbujenega. Delo nikoli ne bi smelo biti tlaka in tudi ni. Če si izbral delo po svoji dharmi – potem te krepi in motivira. Seveda je včasih naporno, vendar nikakor uničujoče. Z uravnoteženim življenjem, spoznaš enost z njim in ni ti več treba pretiravati ne v delu ne v zabavi. Oboje je lahko škodljivo, če se nagiba k pretiravanju. Nikoli ne primerjaj svojih užitkov z užitki drugih; tisto v čemer uživaš, morda odbija druge. Išči samega sebe, spoznavaj se v različnih veščinah. Včasih boš skozi hobi odkril svoje poslanstvo. Morda boš del življenja opravljal dve ali več različnih del, pomembno je, da spoznaš sebe, svoje zmožnosti in da te to izpopolnjuje.

OBVESTILO:
Te dni potekajo prijave na OnLine tečaj Ključ do duše 1. stopnje
Povabilo boste (ste) prejeli na e- mail vsi, ki ste me kontaktirali za branje dušnega zapisa.
Eno urno branje dušnega zapisa preko Mobi ali Skype lahko naročite tu: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo za vas,
Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaš,
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem