Sporočilo akaških zapisov 13.2.2019 -Čudeži

Sporočilo akaških zapisov 15.2.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Skrivnost v tem, da ti kaj uspe je v tem, da z uspehom deluješ iz duše in da tvoj uspeh prispeva k širšemu dobremu. Bodi povezan s svojo božansko dušo in sledi svojim korakom. Nikar ne pričakuj, da bojo rezultati vidni čez noč. Tudi jablana potrebuje celo leto, da obrodi jabolka. Kljubuje dežju, toči, vetru…tudi ti bodi voljan sprejeti resnične življenjske izzive in se jih ne boj.

Ko se spopadaš  z njimi v pravem duhu in z notranjim vedenjem, da deluje Kreator v tebi in skozte in ti pomaga, se lahko zgodi karkoli. Spremeni svoj pogled in odprl boš vrata pritoku zelo pozitivnih in ustvarjalnih energij v svoje bitje. Spoznaj, da se lahko spreminjaš, spreminjaš z veliko hitrostjo, vendar je vse odvisno od tebe.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, lahko naročite tukaj: 
https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem