Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 15. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

BOŽJA ISKRA DELA ČUDEŽE

Ko pričenjaš z nečim novim, se ves čas zavedaj svoje Dharme – namena, poslanstva in svoje iskre božanske zaščite, ki jo prejmeš takrat, ko resnično deluješ iz svoje duše. To ti bo pomagalo ostati v višjem stanju zavesti, tako da boš zlahka našel način, ki je najbolj primeren zate, da se samo realiziraš v kontekstu DHARME.Prosi za blagoslov svojih nog, da bojo tvoji koraki blagoslovljeni, prosi, da bojo roke, ki opravljajo pomembno nalogo blagoslovljene, ravno tako poskrbi, da bojo tvoje besede iskrene, pristne, resnične – in ne zlagane ali na pamet naučene fraze.Samo tako boš resnično deloval v skladu s svojim poslanstvom – namenom tvoje duše.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem