Sporočilo akaških zapisov 15.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 15.4.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

(P)OSTANI MOGOČEN KREATOR SVOJE RESNIČNOSTI

Kako enostavno je grajati ta svet in stanje, ki vlada v njem. Kako enostavno se je pritoževati nad drugimi, kritizirati druge za vse razne sebe! Zelo lahko je reči: »Zakaj ne storijo ničesar v zvezi s tem?« Kaj, ko bi ti kaj storil? Nikoli ne sedi s prekrižanimi rokami in ne počuti se nemočnega, misleč, da ne moreš nič storiti. Lahko pomagaš in lahko začneš pomagati takoj.

Lahko začneš pospravljati svoje domovanje. Lahko zgladiš vsa nerazumevanja in popraviš krivice. Lahko razširiš sovjo zavest, tako da vidiš življenje iz drugačen in širše perspektive. Lahko se učiš biti strpnejši bolj odprt, bolj ljubeč in videti obe strani medalje.

Lahko začneš tako, da preženeš vso zagrenjenost, kriticizem in negativnosti iz svojih misli. Spoznal boš, da pomagaš celotni. Spoznal boš, da si mogočen kreator svoje resničnosti.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem