Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020

Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020 7Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020 7
Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020 10Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020 11Sporočilo akaških zapisov 15.9.2020 11

Zavedaj se pomena svojih odločitev

Vedi, da si tisto, po čemer močno hrepeniš v globini svoje duše, lahko tudi prikličeš. Ko hrepeniš po enosti, po celosti, ju lahko dosežeš, če se trudiš po najboljših močeh. Tvoja ljubezen in hrepenenje, da bi bil eno s stvarnikom, bosta sledila, kot noč sledi dnevu in nič jih ne more zaustaviti. To se dogaja v globinah vseh duš, ko je seme hrepenenja posejano, bo raslo in raslo. Po čem najbolj hrepeniš? Želiš predati vse Stvarniku? Si pripravljen opustiti nepomembne posvetne želje in svoje nepopustljivosti, ki ločujejo duše? Zavedaj se pomen svojih odločitev. Kajti rodil si se s svobodno voljo izbire.

Zakon karme pravi, da lahko izbiramo svoje delovanje, ne moremo pa izbrati posledic, ki nastanejo zaradi določenega delovanja. Če boš z vrha hriba zakotalil skalo v dolino – v vasico, si lahko predstavljaš posledice, vendar skala se že kotali in ne moreš ji več preprečiti, kam bo zadela in kakšno škodo bo v dolini povzročila. Preden se odločiš, kaj boš stori, vedno skrbno premisli o možnih posledicah.

OBVESTILO:
Te dni potekajo prijave na OnLine tečaj Ključ do duše 1. stopnje
Povabilo boste (ste) prejeli na e- mail vsi, ki ste me kontaktirali za branje dušnega zapisa.
Eno urno branje dušnega zapisa preko Mobi ali Skype lahko naročite tu: https://duhovnost.eu/dogodki/storitve/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo za vas,
Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaš,
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem