Sporočilo akaških zapisov 17.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 17.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 17.1.2020 7Sporočilo akaških zapisov 17.1.2020 8Sporočilo akaških zapisov 17.1.2020 8

STIK Z VIŠJIM JAZOM

Življenje brez božjega vodstva je prazno in brez pomena, saj je stik z božanskim virom spoj s tistim višjim delom tega, ki ti razodeva polnost veličastnega življenja, do katerega imaš karmično pravico. Naj bodo tvoje prošnje zelo pozitivne in konstruktivne, zahvaljuj se za tisto, kar boš prejel, še preden prosiš. Ko moliš, čuti enost, združenost z vsem življenjem; v njem ni ločenosti, v njem je vse eno. Stik z višjim jazom razbistri vse, povezuje vse in ustvarja popolno enost. Govori z božanskim virom in mu prisluhni. Nikoli ne zapravljaj časa in ne prosti za to, ono ali tretje, kajti to ni prava molitev. Tako rotenje ustvarja ločenost, Stvarnik hoče, da nenehno ustvarjaš enost. Vsi smo eno.

Božanska zavest je v tebi, ni je treba iskati zunaj. Vedno je tu in čaka, da je prepoznaš. Zdaj prepoznaj svoje enost z vsem, ki vibrira z iskro božansko prisotnosti.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem