Sporočilo akaških zapisov 17.2.2020

Sporočilo akaških zapisov 17.2.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Bodi kreativen

Kako zadovoljuješ vse svoje potrebe? Je tvoje življenje pestro in polno vsega, kot dober pisani krožnik, kje ne manjkajo niti beljakovine, ne hidrati, ne vitamini in rudnine. Tvoje telo potrebuje vse to, da je zadovoljno. Ravno tako poskrbi, da bo pestro tudi tvoje življenje. Vzemi si čas za zabavo, prijatelje, naredi nekaj, po čemer hrepeni tvoja duša. Privošči si dovolj mentalnega in fizičnega razgibavanja. Naj bo tvoje življenje pestro, kot je pester spomladanski, cvetoči travnik. Nikar se ne zgovarjaj, sicer se ne boš naučil življenjsko pomembnih naukov. Preveč premišljevanja o vsem, česar ne moreš, namesto akcij, ki jih lahko izpelješ, te zadržuje v krču. Zakaj se ne bi sprostil in preprosto deloval? Ne dopusti, da bi karkoli zaustavilo širjenje tvoje zavesti, sprejmi, da je Kreator v tebi in bodi kreativen v svojem življenju.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem