Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 17. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

PLUJ S TOKOM ŽIVLJENJA V HARMONIJI IN ENOSTI

Spremljaj sebe, svoje življenje.. Ali čutiš napredek ali stagnacijo. Vsak odnos potrebuje napredek, tudi v partnerstvu je tako. Ni dovolj le tiha želja in upanje, češ, da bo morda nekoč… nekaj.. Ne, potrebuješ konkretna, fizična dejanja. Tvoj duhovni svet potrebuje realizacijo v tvojem fizičnem obstoju, saj si se vendar zato inkarniral, kajne?! Spremljaj dogajanje, spremlja sebe v procesu premika na bolje.Vedi da je to mesec v katerem se ruši vse, kar ni harmonično z namenom, da se vzpostavi večji red in harmonija. Si se znašel v obdobju DISONANCE? To je obdobje, ko med posajenim semenom in pogledom na vrt, ne opaziš spremembe…Vendar veš, da si semena posejal pravilno, jih zalil in sedaj… čakaš. Ne obupaj. Vedi, da se nekaj dogaja tudi v času, ko se morda navidezno ne dogaja nič. Deluj dalje.Ne odnehaj ustvarjati boljši in bolj harmoničen svet. Vedi, da nisi sam, da si del tega stvarstva – del enosti.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem