Sporočilo akaških zapisov 18.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 18.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

KAKO OBVLADUJEŠ SITUACIJO

Samo od tebe je odvisno, tvoje pravilne naravnanosti in pozitivnih misli, ali bo dan, ki je pred teboj, najčudovitejši dan, kar si jih kdaj živel. Glej na današnji dan, kot darilo vseprisotnemu Stvarniku, dan, ki je blagoslovljen in opazuj, kako se v svoji popolnosti razblinja pred tabo. Nobena obupana misel se ga ne dotakne. Zakaj bi moral biti razočaran nad čemerkoli, kar ti bo ta dan prinesel?

Zapomni si, da imaš popoln nadzor nad njim. Obvladuješ situacijo; torej je samo od tebe odvisno, kako se bo razvila. Če naletiš na težavo, vedi, da obstaja odgovor nanjo in ne dopusti, da bi te premagala. Glej nanjo, kot na odskočno desko, glej nanjo, kot na izziv in rešitev se bo sama razkrila. Nikoli, nikoli ne dopusti, da bi težava obvladovala tebe. Ti jo moraš obvladovati. Potruditi se moraš ter pozitivno in plemenito misliti – misliti na uspeh. Nato opazuj, kako se ti korak za korakom približuje.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem