Vizija dneva 11.9.2018

Sporočilo akaških zapisov 18.2.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

(P)ostani podporen do drugih

Ko daješ ljubezen in razumevanje, se ti povrneta stoterno. Ko izražaš kritiko in oddajaš negativnost, se ti povrneta stotero. Kar je globoko v tebi, se kaže v tvojem življenju navzven. Ne moreš skrivati svojega nezadovoljstva ali bede, kajti prej ali slej bosta izbruhnila navzven kot ognojek, ki ga je treba prerezati. Čim prej se strup izlije tem bolje. Najhitreje in najbolje je to doseči s spremembo naravnanosti.

Nadomesti strupene, negativne, kritične misli z mislimi čiste ljubezni, harmonije in razumevanja. To je mogoče storiti zelo hitro. Ni se ti treba valjati v bedi in potrtosti. Nit ti treba zapravljati dragocenega časa za samopomilovanje. Ko želiš izboljšati položaj, v katerem si, lahko to storiš takoj. Si ujet v družbo ljudi, ki ti jemljejo energijo, kateri se ti zdijo negativni? Dvigni se nad njimi in zberi ves pogum, da si najdeš družbo podpornih, ljubečih oseb. Postani podporen do drugih, kajti enako privlači enako – takšen je zakon privlačnosti.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.si/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem