Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 18. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

TELESNI, ČUSTVENI IN MENTALNI NIVO

Vidiš čudovite stvari okrog sebe. Opazuješ travnik polen pisanega cvetja in brstečih dreves. Stvarnik se ni zadovoljil z eno vrsto rožic, pa s tremi vrstami sadnega drevja tudi ne. Kreativna moč je tudi v tebi. Nikar ne bodi (preveč) skromen.Seveda ti je dovoljeno kreirati in spreminjati, kar potrebuje spremembo. Pri vseh spremembah, ki jih vnašaš v svoje življenje pa daj več pozornosti na tvoje občutke.Tvoji občutki se javljajo kot telesna, čustvena (emocionalna) in mentalna senzacija. Skupek vseh treh senzacij, ti da pravi odgovor glede tvoje kreacije boljše prihodnosti. Včasih se nam porodi želja, na primer, da bi jedli pizzo, vendar je ta želja verjetno plod ega, če tvoje telo ne zaznava prijetnih občutkov (npr. obtežen občutek v želodcu) ter misel: preveč kalorična večerja mi škodi.Prava kreacija se začne z majhnimi odločitvami.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem