Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Sporočilo akaških zapisov 19. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

MAJHNI KORAKI V ODLOČITVAH DO VELIKIH REZULTATOV

Vsak športnik ve, da je potrebno vzvratnost in konstantno delo z majhnimi koraki do velikih ciljev. Vsak glasbenik je pričel najprej preigravati najbolj preproste (otroške) skladbice.Mnogi pa še vedno pričakujejo čudež, da se bo v njihovem življenju nekaj na hitro, po čudežu zgodilo. In ker se to ne zgodi, razočarani izgubijo vero. Izgubiti vero, ki je nesi nikoli imel, ni mogoče.Torej, temu rečemo, da izgubijo iluzijo (slepilo, prevaro) za katero so videli svet vendar v »napačni« luči. Pravijo, da resnica boli, pa tudi to je iluzija.Pravijo, da je ljubezen slepa, pa tudi to ne drži in je iluzija. Resnica osvobaja – laž boli. Ljubezen vidi še mnogo več, mnogo bolje in dlje v prihodnost. Zato bodi resničen, iskren s samim seboj. Začni z ljubeznijo, z majhnimi koraki in dosegel boš veličasten cilj.HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem