Sporočilo akaških zapisov 19.4.2020

Sporočilo akaških zapisov 19.4.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

OPUSTI EGO IN NEGATIVNE DUŠNE VODNIKE

Ko te življenje prosi, da se spremeni, prepoznaj, kaj je potrebno in spremeni se, ne da bi se upiral, vedoč, da vsaka sprememba vodi k najboljšemu. Sprememba ni vedno prijetna, posebno za tiste ne, ki stopajo po shojenih poteh in se oprijemajo »preživelih« miselnih vzorcev, programov in prepričanj.

Pripravljen moraš biti na to, da boš eno za drugo opustil »prijetne« ukoreninjene ideje in navade, ki te zadržujejo v coni udobja, dokler ne boš popolnoma svoboden in odprt za sprejemanje povsem novih in revolucionarnih. Težava se pogosto pojavi prav tu. Mnogi ljudje, ki vsrkajo nove ideje, se jih radi oprijemajo in jih ne marajo opustiti.

Zakaj jih ne bi raje videl, kot odskočne deske, do večjih in lepših razodetij, ki čakajo da se bodo razkrila, ko boš pripravil prostor zanje? Polnega vedra ne moreš napolniti; najprej ga moraš izprazniti. Ne moreš se pomakniti naravnost v novo, dokler te ovira staro, ki ga nočeš zapustiti. Opusti ego, ki te zadržuje v trmi, odstrani negativnega dušnega vodnika, ki te vodi v napačno smer ali pa te zadržuje na mestu.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo,

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem