Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sporočilo akaških zapisov 2. 5. 2021

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole
X

Spremljaj objave: Aleksandra Winkler Drole

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

EGO IDENTIFIKACIJE

Mnogi so tako zelo navezani na rezultate svojega dela, da se z njimi postavljajo pred druge in nehote jih s tem (morda) ponižujejo. Ego, kot del preživetvenih nagonov nas ščiti in opozarja pred nevarnostmi. Človek občuti nevarnost, ko drugi prestopijo meje »dobrega okusa«, meje, ko se dobrota že uporabi za izkoriščanje.

Naš ego je torej hkrati naš obrambni mehanizem ali pa tudi kot sredstvo, lažne identifikacije – »kitenja s tujim perjem«.

Poglejmo spomladansko drevo, ki se bohoti v vseh omamnih dišavah, da privlači pogled in seveda čebelice, ki opravljajo svojo funkcijo. Občudovanja vredno spomladansko drevo, v pozni jeseni odvrže svoje plodove in liste. In tako bo tudi naš (lažni) ego nekoč odvrgel vse te (lažne) identitete, ki nas oddaljujejo od našega resničnega bistva.

Zatorej ne bodimo pretirano ponosni na svoje »dosežke«, ki jo minljivi del narave.

Nada je bila poročena z 21 let starejšim moškim in bila je (navidezno) zadovoljna. Namreč njen mož je bil v 2. svetovni vojni častni partizan, poveljnik… Vsi na vasi so jo spoštovali, čeprav je bila zadirčna, vzvišena in neprijazna, (verjetno) samo zato,  ker je bila poročena z osebo, ki so jo vsi častili. Minevala so leta in ovdovela je. Takrat se je soočila s krizo identitete in verjeli ali ne, spremenila se je. Sprememba je bila očitna: postala je mnogo bolj prijazna in čustveno dostopna. Pazimo, kaj je naša resnična identiteta.

HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje. 

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem