Sporočilo akaških zapisov 20.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 20.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

POSTAVI PRAVE STVARI NA PRAVO MESTO

Vse, kar je v domeni Kreatorja, je Tvoje, ko se naučiš postaviti prave stvari na pravo mesto. Vzeti si moraš čas, se poglobiti v svoje srce in vedeti, kaj postavljaš na prvo mesto v svojem življenju. Zapomni si; ničesar ne moreš skriti pred Bogom, torej bodi popolnoma odkrit in pošten do sebe. Ti delo za najvišje dobro predstavlja več, kot vse drugo, ali bi ga raje odrinil v ozadje in izpolnjeval božjo voljo samo takrat, ko ti je do tega in ti to ustreza.

Če je tako, ne postavljaš pravih stvari na pravo mesto. Samo takrat, ko deluješ v skladu s svojo primarno dušno matrico, lahko preprosto deluje v tebi in skozi tvoja dela in le tako lahko udejanjaš svoje čudežnosti in veličastje.

Ne predajaj se polovično ali s strahom. Ko daš vse, daj to z vsem srcem z resnično ljubeznijo in radostjo, ničesar ne obžaluj.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem