Sporočilo akaških zapisov 20.7.2020

Sporočilo akaških zapisov 20.7.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Manifestacija obilja

Pričakuj samo najboljše in vsaka potreba, ki je v skladu s tvojo dušo, bo zadovoljena. Tudi tiste, ki so na videz nemogoče. Potrudi se razlikovati med željami ega in razumskimi izbirami. Ko začutiš glas duše, se niti za hip n omejuj. Jasno spoznaj svoje dušne vzgibe, izreci jih in nato veruj in zaupaj, da bodo zadovoljene. Kako se bo to zgodilo, bo odločil On. Delovati mora po kanalih, da ti izpolni želje, toda On je vsemogočen. Sprosti se torej, in poveži se s svojo dušo in pričakuj samo najboljše.

Bodi hvaležen za vse lekcije in ne ponavljaj več napak. Obrni nov list in prični živeti v skladu s svojo dušo, saj le tako lahko prejmeš obilje. Ko ne živiš le po človeških ampak tudi po božanskih zakonih, je vse mogoče. Pričakuj čudeže in glej kako se dogajajo. Naj te navdajajo misli obilja in bogastva, vedi, da s tem sprožaš sile, ki jih bodo uresničile. Bolj kot so v skladu s tvojo dušo, prej se bodo uresničile.

Kaj pa Vam sporoča Vaša Duša? Ste za osebni kontakt? Ste za branje DUŠNEGA ZAPISA?
Bi preko mobija ali Skype?
Za več info. in morebitno naročilo, kliknite TU: https://duhovnost.eu/dogodki/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Z ljubeznijo
Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem