Sporočilo akaških zapisov 21.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 21.1.2020

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

HVALEŽNOST ODPRE TOK LJUBEZNI

Začni dan z zahvaljevanjem. Spoznaj, da imaš božji blagoslov, ki se ves čas izliva nate. Ni pomembno, kako nehvaležen si bil včeraj; pomembna je tvoja sedanja naravnanost. Pusti preteklost za sabo. Ne zapravljaj časa z osredotočanjem na pretekle napake; samo spoznaj njihov nauk, pomakni se naprej in se veseli življenja. Nenehno zahvaljujoč se za vse. Če se ti zdi, da si »obtičal v preteklosti« te morda spremlja »neupravična karma«. Če je tako, vedi, da obstaja možnost čiščenja. Ko si hvaležen in ceniš dobre stvari v življenju, se ljubezen prosto pretaka vate in skozte. Le če samo zahtevaš in ne izražaš hvaležnosti, če ne spoštuješ božanskega načrta zate, in božanskih popolnih darov, usihaš in šibiš.

Osredotoči se nase in na svoj namen. Ne meni se na druge, saj je napačno naravnanost mogoče najhitreje spremeniti tako, da začneš misliti na druge ter živeti in dajati za celoto. Spoznal boš, da se bosta tvoj ego in osredotočenje na samega sebe odtajala in ju ne bo več. Zakaj ne bi tega storil takoj?

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno (preko Mobi ali Skype) lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem