Išči
Generic filters
Previous
Next

Sporočilo akaških zapisov 21. 7. 2021

foto pixabay.com
Oglas

NE SPREMINJAJ DRUGIH, ČE NOČEJO SPREMEMB(E)

Sledi svoji duši, z vsem srcem, če je glas tvoje duše povezan z božanskim virom – s kreatorjem vseh bitij ali višjim stanjem zavesti. (Kakor koli se izraziš, tudi mnogi ateisti verjamejo, da obstaja sila, višja od nas, fizičnih bitij.)

Mnogi ne bodo sprejeli tvojega načina razmišljanja in delovanja, ampak vedi, ne trudi se jih prepričevati. Ne trudi se, da bi bil razumljen in sprejet s strani ljudi, ki ne upoštevajo višjega stanja zavesti, božanske prisotnosti v vseh živih bitjih.

Če se nekdo noče spremeniti, se mu ne prilagajaj, vedi, da si dober tak kot si. Ne poskušaj spreminjati druge. Kakršno koli prepričevanje bi ti povzročilo velik odtok tvoje življenjske, vitalne energije. V takem stanju bi se počutil zelo izčrpanega.

Če se ti to dogaja in ti tvoj notranji glas govori, da se umakni stran od določenih ljudi, to stori. Pa četudi so ti ljudje tvoji družinski člani.

Mir, Ljubezen, Nenasilje, Pravilno delovanje in Resnica naj bodo tvoja vodila.

Sledi jim, pa četudi te pripelje življenje v situacijo, ko moraš prekiniti odnos na primer z lažnivcem ali pa nasilnežem ali pa z nekom, ki ti konstantno ruši tvoj notranji mir.

Ne poskušaj spreminjati drugih, spremeni sebe do take točke, da bo pet omenjenih vrlin vodilo tvojega življenja.

Umakni se od ljudi, ki niso harmonični s teboj. Umik naj bo miren, ne stori tega v jezi, kajti jeza povzroča navezanost. Umik ali prekinitev »toksičnih«, ne-božanskih odnosov naj poteka spoštljivo. Spoštuj vse, tudi drugače misleče, predvsem tvoje starše. Oni so tisti, ki so ti omogočili učenje. Bodi jim hvaležen za to in preko hvaležnosti se boš osvobodil.

Mogoče te zanima  Sporočilo akaških zapisov 14. 7. 2021

HIT V SLOVENIJI: Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, naročite tukaj: https://duhovnost.eu/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje. Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov Aleksandra Winkler Drole

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Karmična svetovalka in Vizionarka - Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati... S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Kako se energijsko dobro pripraviti na jesen?

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Numerološka napoved 5. 8. 2021

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Zakaj je Keto dieta tako učinkovita?

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem