Sporočilo akaških zapisov 22.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 22.1.2020

Sporočilo akaških zapisov 22.1.2020 7Sporočilo akaških zapisov 22.1.2020 8Sporočilo akaških zapisov 22.1.2020 8

NAJ BO TVOJA NOVA POT PRAVA ODLOČITEV

Nehaj živeti v »prostem teku«, prestavi se in napravi kaj s svojim življenjem. Veliko avenij je, ki jih je mogoče raziskati, zakaj torej ne bi tega storil? Nikoli se ne boj stopiti v neznano – v novo. Stori to s premišljenostjo in samozavestjo, brez strahu, pričakujoč najboljše, ko stopiš na novo potŽivljenje je zelo zanimivo in razburljivo, če si se voljan pognati v novo, z absolutno vero in zaupanjem, da je ta nova pot, tvoja »prava odločitev«, ki je usklajena z božanskim v tebi. Veliko stvari čaka, da se ti bodo razodele, ko boš pripravljen.

Za takšno življenje dogodivščin je treba biti ustrezno pripravljen. Moraš se naučiti življenjsko pomembnih lekcij, preden tvegaš korak naprej. Temeljnih lekcij življenja po svoji individualni dharmi se je treba držati, zato se je treba preizkusiti in preveriti. Ne bodi nestrpen, ko te Stvarnik preizkuša in preverja, raje bodi hvaležen, ker si bil izbran za hojo po duhovni poti.

Eno urno BRANJE DUŠNEGA ZAPISA individualno, preko Mobi ali Skype, lahko naročite tukaj: https://duhovnost.si/izdelek/branje-dusnega-zapisa/

Hvala za zaupanje.

Vaša karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov
Aleksandra Winkler Drole

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem